BILANȚ 2016, SPERANȚE ȘI PREVIZIUNI PENTRU 2017

BILANȚ 2016, SPERANȚE ȘI PREVIZIUNI PENTRU 2017

Revista Forbes a realizat un clasament cu cele mai puternice personalități ale anului 2016.

Pe primul loc se află Vladimir Putin, 64 de ani. Urmează Donald Trump, 70 de ani și Angela Merkel, 62 de ani. Pe locul patru este președintele Chinei, papa Francisc este pe locul 5, Bill Gates este pe locul 7. Fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, 32 de ani, este pe locul 10. Președintele Obama este pe locul 48.

Aceeași publicație a realizat clasamentul celor mai bogați oameni în 2016. Prima poziție este ocupată de Bill Gates cu o avere de 75 miliarde de dolari. Urmează spaniolul Amancio Ortega cu o avere de 67 miliarde de dolari. Fondatorul Facebook ocupă locul a șaselea cu 44,6 miliarde de dolari.

Cea mai bogată femeie din lume este Lilian Bettencourt, fondatoarea firmei Loreal, cu o avere de 36 miliarde de dolari. Cel mai bogat rus este Leonid Mikhelson cu o avere de 16 miliarde de dolari, cu afaceri în domeniul energiei.

Cel mai bogat fotbalist este Ronaldo cu 210 milioane de dolari. Tările cu cel mai mare PIB, sunt SUA, China, Japonia, Germania, Marea Britanie. Rusia ocupă locul al zecelea. La polul opus, tările cu cel mai mic PIB. Primele 21 de poziții sunt ocupate de țări din Africa, primul loc fiind ocupat de Congo.

În ceea ce privește PIB/locuitor, primul loc îl ocupă Luxemburg cu 106729 dolari/locuitor, urmează Elveția, Norvegia și Qatar.

Loading...

Fiecare dintre noi sperăm că odată cu începerea unui an nou vom avea parte de un nou început. 2017 este anul cocoșului de foc. Sunt multe profeții despre anul care va urma însă, una ne-a atras atenția. Ne referim la Baba Vanga, care pentru anul 2016 a prezis invazia musulmanilor în Europa, profeție care s-a realizat. Tot ea a spus că al 44 lea președinte al SUA va fi de culoare și va fi ultimul președinte al SUA.

Ne întrebăm ce se întâmplă cu Donald Trump care este cel de al 45 lea președinte al SUA? Se va întâmpla ceva tragic sau o parte din statele Americii se vor desprinde și vor deveni independente?
Rămâne să vedem ceea ce se va întâmpla.

Tot Baba Vanga a mai prezis un război care se va declanșa în estul Europei. Pe de altă parte, Nostradamus a profețit că în SUA se va instaura indisciplina, țările din Orient vor fi bombardate, Italia și China vor avea probleme economice, iar România va fi cucerită și ruinată de Rusia.

În 21 august 2017, o eclipsă totală de soare va avea loc în America și va putea fi observată parțial și în vestul Europei.

2017

După aproape un secol, va fi prima eclipsă de soare care călătorește de pe o coastă a Americii pe cealaltă. Să sperăm că această eclipsă de soare nu are legătură cu Apocalipsa lui Ioan și nici cu prezicerea lui Isaac Newton care susținea că Apocalipsa se va produce în anul 2017.

loading...

Related posts