Bigfoot capturat in Rusia – Video

Bigfoot capturat in Rusia – Video

În 28 decembrie 2011, armata de frontieră rusă a declarat că o creatură ciudată a fost capturată în pădurea districtului Ingushetia Dzheyrahskom. Această creatură seamănă foarte mult cu o gorilă numai că are o înălţime ieşită din comun, aproape  metri, şi are un comportament straniu. Acestea au fost cauzele pentru care oficialii ruşi cred că l-au capturat pe Bigfoot, omul pădurilor.

În urma capturării monstrului, acesta a fost dus în grădina zoologică din Surkhakhi Nazran, unde este ţinut atent sub supraveghere. După cum se poate observa şi în filmarea realizată de o televiziune rusă, animalul adopta o poziţie stranie, care nu aduce cu cea a unei gorile. De asemenea autorităţile ruse au declarat că ciudatul animal, presupus a fi Bigfoot, are o înălţime de  metri, părul extrem de mare şi de des, de o culoare închisă, este femelă şi scoate nişte sunete îngrozitoare pentru că este ţinută în captivitate.

„Pot să vă spun că animalul seamănă cu o gorilă, care are doi metri înălţime, de culoare închisă şi este femelă. Gorilele se bazează, de obicei, pe membrele superioare în timp ce această creatură adopta o poziţie similară cu cea a omului.” a declarat ministrul rus al Dezvoltării Muncii şi Protecţiei Sociale, Bagaudin Marshani, pentru publicaţia Interfax.

Pornind de la această declaraţie, dar şi de la imaginile filmate, au apărut controverse cu privire la ciudatul animal. În timp ce unii susţin că este o maimuţă oarecare, alţii cred că este într-adevăr misteriosul  Bigfoot.

loading...

Related posts