BIBLIA, O COPIE FIDELA A TEXTELOR SUMERIENE

BIBLIA, O COPIE FIDELA A TEXTELOR SUMERIENE

În ultimele decenii mii de texte sumeriene au fost descoperite în Irak, leagănul civilizației mesopotamiene. Traducerea acestor texte a fost realizată de oameni de știința din lumea întreaga și au relevat detalii incredibile despre creaţia omenirii.

În anul 1960, Erich von Daniken prezenta teoria conform căreia Dumnezeu și îngerii erau vechii astronauţi care au venit pe Pământ pentru a crea oamenii și a-i ajuta în evoluţia lor. Mai târziu, alte descoperiri i-au făcut pe mulți cercetători să susţină această teorie.

Daniken susţine că textele biblice au fost scrise cu 1300 de ani înainte de nașterea lui Iisus. În viziunea sa, Noul Testament este o copie a textelor sumeriene care sunt o inestimabilă sursa de informații privind creaţia și evoluţia omenirii.

În textele sumeriene sunt informații cu privire la crearea Universului, acum 13,7 miliarde de ani, iar Pământul s-a format acum 4,54 miliarde de ani. Oamenii de știința, prin studiile pe care le-au efectuat au, au stabilit că aceste afirmații sunt cât se poate de corecte.

Conform textelor sumeriene, Pământul sau Tiamat, s-a format acum 4,5 miliarde de ani. Tiamat a intrat în coliziune cu un corp celest numit Marduk, în urma căreia s-a format Luna.

La început, a existat un singur continent, care mai târziu, s-a divizat în șapte continente. Și de această dată, informațiile din textele sumeriene s-au dovedit a fi corecte. Istoria sumeriană a creaţiei include descrierea unei planete numite Nibiru care efectuează o mișcare de rotaţie completă în jurul Soarelui, o dată la 3600 de ani, iar acum 500000 de ani, atmosfera planetei Nibiru a fost distrusă de un cataclism cosmic.

Istoria sumeriană privind creaţia descrie cantităţile mari de aur de pe Pământ care i-au atras pe Anunnaki, misterioşii vizitatori veniți de pe planeta Nibiru. Odată ajunşi pe Pământ, au început să extragă aur din oceane. Pentru că procesul de extracţie era foarte lent, au început extracţiile din mine.

Pentru a transporta mai ușor aurul pe Nibiru, au realizat o bază pe Marte, unde gravitaţia este inferioară celei de pe Pământ, iar preluarea se realiza cu o energie inferioară. Pentru că aveau nevoie de forța de muncă, Anunnaki au decis să creeze o nouă specie rezistenta la munca brută, prin manipulări ale ADN-ului unei specii de humanoizi cu propriul lor ADN. Reproducţia s-a realizat într-o zonă numită Eden. Astfel s-a format omul, teorie pe care o prezintă textele sumeriene.

Menţionăm că ADN-ul a fost identificat în anul 1860, de către chimistul elvețian Friedrich Miescher. Este de neînţeles faptul că sumerienii aveau cunoștințe despre ADN, cu mii de ani în urmă.

Textele sumeriene îl prezintă pe primul om ca fiind numit Adamu. Mult mai târziu, numele primului om, Adam, îl regăsim în textele biblice. Mai mult, textele sumeriene descriu un potop care a devastat planeta și care a fost generat de apariţia în sistemul sistemul nostru solar a unui obiect de mari dimensiuni cu o forța gravitaţională enormă. Textele făceau referire la planeta Nibiru.

Enki, creatorul umanităţii, l-a avertizat pe Ziusudra de ceea ce avea să se întâmple. Enki a prelevat probe de ADN de la toată familia lui Ziusudra pentru a salva specia umană. În Biblie, Ziusudra se identifică cu Noe.

cod biblic

Mulți specialişti considera că Biblia este o simplă copie a textelor sumeriene. Pe de altă parte, Biserica respinge această teorie. Noi, oamenii, suntem undeva la mijloc într-o dispută care dacă este reală schimba istoria omenirii. Mulți susțin sloganul, crede și nu cerceta.

Poate că este cea mai înțeleapta abordare. Altfel, s-ar prăbuși sistemul și toate normele impuse de acesta.


Ne găsești pe Facebook, pe pagina Cultură Generală, pe Grupul Cunoașterii sau pe canalul de Youtube, Efemeride TV!


 

Loading...
CATEGORIES