Descopera

Biblia Kolbrin, cartea veche de 3600 de ani care rescrie istoria omului pe Terra

Biblia Kolbrin este una dintre cele mai vechi cărți creștine, care conține informații prețioase cu privire la facerea lumii, dar și o serie de profeții cu privire la viitorul omenirii.

De-a lungul timpului, au fost descoperite numeroase texte străvechi care conțin informații uluitoare cu privire la originea omenirii sau la evenimente istorice pe care cu greu putem să le înțelegem. Acesta este motivul principal pentru care cei mai mulți dintre specialiști le resping, susținând că aceste cărți conțin informații eronate.

Una dintre aceste cărți este Biblia Kolbrin. Cartea are o vechime de cel puțin 3600 de ani, unii dintre cercetători consideră că a fost scrisă odată cu Vechiul Testament. Până la urmă nu vechimea sa este importantă, ci informația pe care o conține.

Biblia Kolbrin a fost scrisă de mai mulți autori necunoscuți și este împărțită în 2 părți, în care sunt reunite 11 cărți.

Biblia Kolbrin, povestea unei cărți fascinante

Biblia Kolbrin, cunoscută, de asemenea, sub denumirile “Bronzebook”(“Cartea de bronz”) sau “Coelbook”, este primul document iudeo-creştin, care combina evenimentele descrise de Biblia acceptată în prezent, vorbind despre episoade necunoscute şi neexplorate din trecutul antic al omenirii, evenimente care au fost ascunde în mod intenţionat de actualele culegeri de texte creştine.

Se crede că Iosif din Arimateea, fratele bunicului lui Iisus (aşadar, unchiul mare al lui Iisus), a reuşit să salveze sulurile egiptene de cuceritorul Iulius Cezar, care a invadat Egiptul şi a incendiat cea mai mare bibliotecă din lume la acea vreme, Bibliotecă din Alexandria, distrugând peste 700.000 se suluri care conţineau cunoştinţe nepreţuite, adunate de-a lungul anilor.

Dogme care datează cu mult înainte de istoria scrisă cunoscută au ars în acea zi, dar, din fericire pentru noi, au existat unii oameni care au conservat o mică parte din această cunoaştere interzisă.

Mai târziu, Iosif şi discipolii lui Iisus au adus sulurile din Iudeea în Marea Britanie, într-o încercare disperată de a le păstra contextul. Ei au păstrat manuscrisele în mare secret, timp de mai multe sute de ani, în interiorul Abaţiei Glastonbury din comitatul Somerset, situat în sud-vestul Marii Britanii.

Ce transmite Biblia Kolbrin

Această carte controversată descrie cu lux de amănunte facerea lumii. Acest proces de geneză nu este privit precum o poveste, așa cul îl relatează Biblia, ci mai degrabă precum o inginerie genetică ieșită din comun. Aceeași idee se regăsește și în textele antice sumeriene.

De asemenea, Biblia Kolbrin explică termenul de îngeri decăzuți. Aceștia nu au fost ființe spirituale sau îngeri, ci niște bărbați care au existat pe Terra în trecutul îndepărtat și au făcut păcatul să se însoare cu fiicele lui Adam și Eva.

Acești bărbați erau descendenții unei civilizații extrem de avansate de pe Terra, care a supraviețuit unui cataclism extrem de puternic. Bineînțeles că este vorba despre atlanții care au supraviețuit după ce continentul lor s-a scufundat.

Biblia Kolbrin - Biblia Kolbrin, cartea veche de 3600 de ani care rescrie istoria omului pe Terra

Pe lângă aceste informații ciudate din trecut, Biblia Kolbrin conține și o serie de avertismente pentru viitor. Unul dintre acesta este că Planeta X sau Nibiru se va apropia considerabil de Terra și atunci un cataclism imens se va produce pe Pământ. Foarte puțini oameni vor supraviețui și imediat după se va produce cea de-a doua venire a lui Iisus.

loading...
To Top