Take a fresh look at your lifestyle.

Bep Kororoti, zeul stelelor coborât pe Terra pentru a-i învăţa pe oameni secretele vieţii

În cultura indienilor, care trăiesc pe teritoriul Braziliei, Bep Kororoti este un zeu al războiului, extrem de puternic, care în trecut a vizitat Pământul şi a împărtăşit oamenilor numeroase secrete ale Universului.

Povestea zeului războinic Bep Kororoti este păstrată vie şi în zilele noastre, iar tribul Kayapo a dezvoltat un adevărat cult cu privire la evenimentele petrecute cu mulţi ani în urmă. Se spune că atunci când omul se comporta şi trăia precum animalele, zeii au coborât din cer pentru a vizita planeta şi pentru a-i învăţa pe oameni din secretele universale.

În acest fel, oamenii care îşi duceau existenţa pe teritoriul continentului sud american au deprins îndeletniciri precum cultivatul pământului, aprinderea focului, sau chiar au înţeles aşezarea planetelor din sistemul nostru solar.

Se mai spune că zeul în cauză poseda numeroase arme, extrem de avansate. De exemplu, atunci când nava sa spaţială ateriza pe Terra, transforma totul în jurul său în praf şi pulbere. Mai mult de atât, atunci când localnicii încercau să-l atingă pe zeu, ei cădeau seceraţi la pământ. Acestea au fost motivele principale pentru care reprezentanţii tribului Kayapo au decis că trebuie să-l idolatrizeze şi astfel s-a creat un nou crez.

Convieţuirea cu vizitatorii din spaţiu se desfăşura în termeni ai violenţei. Într-o zi, când o navă a zeului a dispărut, acesta s-a răzbunat crunt pe bieţii oameni. A ucis mai mulţi oameni nevinovaţi de parcă aceştia puteau să fure sau chiar să piloteze o asemenea navă.

Întâmplările au fost numeroase, dar cu toate acestea oamenii îl venerau pe zeu fără să se opună în niciun fel. Toate acestea au durat până în clipa în care din motive necunoscute zeul, împreună cu suita sa, au hotărât că a venit momentul că trebuie să părăsească pentru totdeauna planeta. În ciuda insistenţelor oamenilor, Bep Kororoti s-a urcat la bordul navei sale şi după ce s-a auzit un sunet puternic, aparatul de zbor a decolat cu o viteză impresionantă.

Loading...

cosmonautes

Tribul Kayapo a continuat să-l venereze pe acest zeu, care nu a mai revenit niciodată pe Terra. În memoria sa au construit nişte costume bufante din paie, pe care le îmbracă ori de câte ori vor să celebreze un eveniment special. Interesant este faptul că aceste costume seamănă izbitor de bine cu cele ale astronauţilor din ziua de astăzi.

loading...

Comentariile sunt închise.