BAZELE EXTRATERESTRE DE PE TERRA, TĂCEREA DIN RAȚIUNI DE SECURITATE

În perioada august-octombrie 2012, în zona lacului Pangon Tso, India, au fost observate peste o sută de obiecte luminoase. În acest sens a fost întocmit un raport care a fost trimis premierului indian. Acesta a trimis în zonă armata dotată cu drone pentru a studia fenomenul.

Aceste lumini au fost observate de-a lungul frontierei cu China, zonă unde staționau și câte trei ore. Armata a deplasat un radar mobil de ultimă generație în speranța că va elucida misterul.

Ceea ce se putea observa cu ochiul liber nu putea fi identificat și preluat de ecranul radarului. Obiectele luminoase aveau formă umanoidă. Aceste apariții ciudate au fost conexate cu o carte a lui George Metz numită Călătorie într-o bază subterană din Himalaya.

În carte este descrisă experiența unui bărbat care timp de șapte ani a fost în contact cu extratereștri din Himalaya. Conform declarațiilor acestui martor, el a intrat în contact cu femei și bărbați care fac parte dintr-o Confederație Intergalactică. Aceștia au o înălțime de peste doi metri și sunt îmbrăcați în combinezoane care captează unde electromagnetice.

Ei levitează, trăiesc 400-500 de ani și în rândul lor nu există boli. Dacă un proiectil este lansat spre un OZN, datorită câmpului de forțe creat în jurul lui, proiectilul nu are nici un efect.

Publicația indiană Geological Survey a publicat un articol cu privire la apariția misterioaselor lumini. Mai mulți ufologi indieni susțin că acești extratereștri provin de pe Sirius și că autoritățile din rațiuni de securitate nu pot da mai multe explicații.

De la aceste incidente, s-a observat intensificarea activității militare în zonă. Ufologii care au fost intervievați susțin că în zona muntoasă dintre India și China există în subteran o bază extraterestră.

loading...

Ceea ce este și mai interesant este faptul că în zona unde se presupune existența bazei s-a creat în câteva zile un lac, cu o adâncime considerabilă care face accesul în zonă și mai dificil.Ipoteza că lacul s-a format natural nu este susținută de către specialiști.

Ipoteza conform căreia în cavitățile din interiorul pământului sunt baze extraterestre nu este una nouă. Unele dintre aceste cavități nu sunt create natural, dat fiind finețea pereților și forma acestora.

În Siberia a fost descoperită o adevărată rețea de tuneluri, săpate în granit, care leagă Marea Caspică de Marea Aral. Această rețea de tuneluri a fost descoperită din întâmplare de niște turiști.

Cercetătorii ruși care s-au deplasat la fața locului au fost surprinși de finețea cu care au fost realizate aceste tuneluri. Ei susțin că s-a utilizat laserul în realizarea lor.

Ipoteza existenței bazelor extraterestre este susținută și de ofițeri care au lucrat pe submarine. În anul 1963, un submarin american a reușit să urmărească un obiect misterios, preț de câteva zeci de minute. Obiectul emitea niște sunete ciudate și nu a răspuns la apelul lansat de americani. Într-un final, obiectul s-a scufundat la o adâncime de 8000 de mile, adâncime la care nici un submarin nu poate ajunge.

BAZELE EXTRATERESTRE - BAZELE EXTRATERESTRE DE PE TERRA, TĂCEREA DIN RAȚIUNI DE SECURITATE

Chiar dacă nu recunosc interesul pentru bazele extraterestre, fiecare mare putere a făcut cercetări în acest sens. Să ne aducem aminte de Hitler care a trimis cercetători în Tibet și Antarctica pentru a descoperi astfel de baze, mai târziu, SUA, prin colonelul Byrd, a organizat o mare expediție în Antarctica, ale cărei rezultate sunt și astăzi clasificate, ca fiind top secret.

loading...

S-ar putea să-ți mai placă și Mai multe de la același autor

Lasă un răspuns