BAZE SECRETE PE LUNA

BAZE SECRETE PE LUNA

WikiLeaks a publicat un document care indică faptul că SUA au avut o bază secretă pe Lună care a fost distrusă de URSS, în anul 1970. Scott Waring, cercetător, susţine că după misiunea Apollo 17, ultima din cadrul acestui program, SUA au continuat să efectueze misiuni pe Lună, în cel mai secret mod. Aceste misiuni au avut ca scop recuperarea de tehnologie extraterestră de pe suprafața lunară.

Scott Waring mai spune că în anul 2011, s-a întâlnit cu William Rutledge, un astronom care a participat la mai multe misiuni secrete ruso-americane, pe Lună. Rutledge a prezentat mai multe filmări realizate în cadrul acestor misiuni, în timp ce explorau un OZN cu formă de țigara lângă craterul Delporte.

În interiorul OZN-ului au descoperit recipiente din sticlă în interiorul cărora erau plasate schelete bipede de mici dimensiuni, câțiva centimetri lungime. O altă descoperire face referire la un umanoid care era racordat la niște tuburi și era într-o stare de comă. Corpul acestui umanoid a fost adus pe Pământ.

Waring considera că în timpul unei misiuni anterioare, americanii au reușit să distrugă o bază extraterestră și au recuperat o parte din tehnologie.

Colonizarea Lunii și URSS

În anul 1967, înainte de prima misiune Apollo, specialiştii sovietici lucrau la un proiect îndrăzneţ. Construirea unui rover lunar cu o greutate de trei tone, dotat cu un telescop performant și camere de filmat.

Roverul se deplasa cu ajutorul unui motor cu combustibil auto-inflamabil, format dintr-un amestec de lichide și oxidanţi. Totodată, sondă spaţială trebuia să transporte un modul în care ar fi putut să locuiască între 3 și 6 astronauţi, iar alimentele transportate le asigurau o staționare de trei luni.

Baze secrete pe Lună

În 20 iulie 2014, în cadrul unei conferințe susținute cu ocazia împlinirii a 45 de ani de la prima misiune lunară, au fost prezentate mai multe imagini cu structuri care făceau parte dintr-o baza lunară. Imaginile prezentau enorme antene parabolice și instalații care semănau cu cele dintr-o uzină.

În cadrul conferinţei s-a readus în discuție declarația astronautului Buzz Aldrin care a făcut parte din echipajul misiunii Apollo 14 și care susţinea că pe parcursul celor trei zile de zbor până la Lună, au fost urmăriți de un OZN.

Luna

Într-un interviu pe care l-a acordat Vito Sacchari, fost angajat NASA, a declarat că NASA deține peste 2000 de fotografii și filme surprinse pe Lună, în cadrul unor misiuni secrete. Acestea prezintă domuri gigantice și tuneluri, care ar trebui să reconsidere teoria privind formarea Lunii.

În anul 1979, Maurice Chatelain, fost șef al sistemelor de comunicare NASA, declara că Neil Armstrong a comunicat pe un canal secret ca în apropierea modulului lunar a observat doua OZN-uri. Sovieticii aveau să declare că au interceptat această comunicare și au imagini care confirmă existența unor baze extraterestre pe Lună.

CATEGORIES
Share This
>