Take a fresh look at your lifestyle.

BAZA THULE, PARTE DIN CONTINENTUL HYPERBOREEA, LEAGĂNUL RASEI ARIENE

În anul 1968, SUA au început căutări în zona Thule, motivând că un avion B-52 cu patru bombe nucleare s-ar fi prăbușit în zonă. În ciuda căutărilor de amploare, nu au fost descoperite indicii că un astfel de accident ar fi avut loc.

Multe persoane din media dar și din zona armatei au declarat că americanii caută cu totul altceva, iar motivul invocat este un pretext. Scopul acestor cutări era baza Thule.

Ordinul Thule a fost o societate secretă germană creată de un grup de specialiști interesați de pangermanismul arian. Este cunoscut faptul că mitul rasist și ocult a inspirat misticismul și ideologia fascistă. Printre cei mai importanți membrii ai acestui ordin s-au numărat Hitler, Himmler, Goring, Hess.

Membrii acestei grupări considerau că Thule face parte dintr-un continent dispărut numit Hyperboreea, leagănul rasei ariene.

Vechii greci și romanii au susținut existența acestui continent, în care Soarele lumina continuu și existau mari cantități de aur. Continentul era locuit de oameni transparenți care aveau capacități excepționale.

În anul 1953, autoritățile daneze hotărăsc ca toți locuitorii din zona Thule să fie evacuați. Mai târziu, sub administrația Bush, s-a hotărât amplasarea mai multor radare care aparțineau Air Force Space Command și crearea unei stații de supraveghere a sateliților, cu o pistă de peste 3000 de metri, de unde se efectuau peste 600 de zboruri militare pe an.

Loading...

În timp, baza Thule a devenit o adevărată enclavă militară americană pentru mii de militari și bombardierele strategice militare. În anul 1954, americanii au construit un turn cu o înălțime de 378 de metri pe care l-au numit GLOBECOM TOWER, pentru transmisiunile radio și telex, pe lungimi mari de unde. În momentul construcției a ocupat cea de a trei poziție a celor mai înalte clădiri din lume.

În anul 1959, americanii au început construcția unei baze în subteran, numită Camp Century. Baza era alimentată de un reactor nuclear. În anul 1966, încep primele foraje în calota glaciară din Groenlanda.
Anumite surse au declarat că sub calota glaciară au fost descoperite aparate de origine extraterestră cu o tehnologie extrem de avansată și ruine ale unor orașe de origine necunoscută.

High Jump, un atac contra extratereștrilor

High Jump a fost cea mai amplă operațiune militară desfășurată la Polul Nord sub comanda amiralului Byrd. Oficial, s-a spus că misiunea avea scopul de a cartografia zona. Realitatea a fost alta.

THULE

Mii de soldați și-au pierdut viața, fără ca autoritățile americane să dea un răspuns pertinent la această tragedie. Jumătate din navele de război care au participat la misiune au dispărut și 26 de avioane au avut aceeași soartă.

Tragedia s-a produs ca urmare a unui adevărat război care a avut loc. Cu cine s-au luptat americanii? Poate că s-au luptat cu o rasă de superoameni așa cum susțin textele budhiste.

loading...

Comentariile sunt închise.