Bază extraterestră pe Ceres. NASA trimite o sondă pentru a o cerceta

Existenţa bazelor extraterestre în Sistemul Solar este un subiect controversat. Din punctul de vedere al specialiştilor şi conform teoriilor actuale, existenţa extratereştrilor este doar o fantasmagorie şi cu atât mai puţin aceste presupuse baze nu au cum exista.

Bineînţeles că cele spuse de cei mai mulţi dintre specialişti, printre care şi cei de la NASA, nu au niciun fundament real. Mai mult de atât, se presupune că informaţiile vitale cu privire la speciile extraterestre din jurul nostru sunt ascunse cu nesimţire, din motive politice sau economice, cu toate că semnele sunt mai mult decât grăitoare.

Odată cu descoperirea planetoidului Ceres, s-au născut numeroase speculaţii cu privire la viaţa extraterestră. Nu s-a gândit nimeni niciodată că pe acest corp ceresc, pe care specialiştii ezită să-l includă în familia planetelor, ar exista omuleţi de diferite culori, care îşi duc existenţa aşa cum o facem noi pe Terra, dar s-a presupus că extratereştrii l-ar ocupa într-un fel sau altul.

Din curiozitate sau pentru obţinerea unor confirmări, NASA a trimis o sondă spaţială, Dawn, care se va instala pe orbita planetoidului abia pe 5 martie 2015. Cu toate acestea, sonda spaţială este capabilă încă de pe acum să realizeze diverse fotografii cu Ceres. Într-una dintre acestea, se pot observa două lumini imense.

ceres

Imediat, specialiştii au spus că este vorba despre erupţia unui vulcan, de parcă ar exista această certitudine. Pe de cealaltă parte, anumite voci susţin că este vorba despre o colonie extraterestră, care are baza pe Ceres. Probabil că acesta este şi motivul real pentru care sonda Dawn a fost trimisă să cerceteze cu lux de amănunte Ceres de pe orbita sa.loading...
S-ar putea să-ți mai placă și