Mistere

X-Files

Bază extraterestră descoperită pe Lună? (video)

3views

O formă ciudată, care nu seamănă cu nicio formațiune de origine naturală, a fost descoperită din greșeală pe Lună. Cei mai mulți dintre pasionații de mistere consideră că aceasta este o dovadă clară a existenței unei baze extraterestre de pe satelitul Pământului.

Atunci când imaginile au ajuns în centrul atenției opiniei publice numeroase întrebări s-au născut. Chiar este vorba despre o bază extraterestră pe Lună? Dacă răspunsul este da, atunci de ce nu a fost observată până acum. De asemenea, anumite voci cred că este vorba despre o navă extraterestră care a a ajuns pe Lună de curând, din această cauză nu a putut fi observată până în prezent.

Formațiunea ciudată a fost descoperită de către un pasionat al Cosmosului, după care le-a publicat pe canalul său de Youtube. Acolo a încercat să demonstreze că este vorba despre ceva ciudat, care merită atenția tuturor.

Argumentele de bază ale acestei teorii se referă în primul rând la conturul presupusei baze extraterestre care nu are nimic în comun cu o rocă obișnuită. Ba mai mult, aduce cu un avion modern din generația Stealth.

baza extraterestra pe luna

Această anomalie a fost găsită după o muncă laborioasă de combinare a imaginilor Lunii prin platforma Google Earth. Coordonatele, pentru cei care vor să studieze la rândul lor, această formă bizară, sunt: 22°42’38.46″N 14.

Loading...

loading...