The news is by your side.

Bătălia finală. Numeroși oameni care au fost răpiți de extratereștri vorbesc despre marea schimbare

0

Gennaro Pepper este medic psihoterapeut și de-a lungul carierei sale s-a axat pe tratarea pacienților care au susținut că au fost răpiți de extratereștri. Pentru că a vrut să-și expună studiile opiniei publice, a realizat un set de lucrări pe care le-a publicat ulterior.

Pepper a organizat un grup de suport, unde fiecare pacient putea să-și expună povestea și astfel să elimine tensiunile și traumele acumulate. Psihoterapeutul a constat cu stupoare că majoritatea celor care fuseseră răpiți de extratereștri rămăseseră setați cu un singur mesaj: omenirea se află în pragul unei schimbări majore din punct de vedere spiritual, cât și material.

Această schimbare este menită să se petreacă în timp pentru ca omenirea să aibă suficient timp pentru a se pregăti pentru un nou tip de viață.

Unul dintre pacienții mei, Fraco, la fel ca și ceilalți, este sigur că extratereștri vor veni mai devreme sau mai târziu.  Ei vor aduce după sine o undă de șoc care se va propaga cu viteză înspăimântătoare pe întreaga planetă. Anumite fapte trebuie să se petreacă, cu sau fără voia omului. Aceste fapte sunt generate periodic pentru ca în cele din urmă marea schimbare să se producă.„, susține dr. Pepper.

Interesant este faptul că toți cei care fuseseră răpiți de extratereștri dețineau anumite informații, care legate alcătuiau o singură idee. Schimbarea pe linia spirituală este momentul în care omul trebuie să devină conștient și să accepte ca viața sa să fie condusă de conștiință și nu de planul material. Atunci când saltul va fi efectuat, armonia și pacea vor domina întreaga planetă. Astfel, răul, încet dar sigur, va fi eradicat și oamenii se vor putea concentra pe un alt tip de viață.

Dacă privim în jurul nostru putem să ne dăm seama că întreaga societate se află într-o situație ingrată. Cutremure, uragane, dezastre ecologice, foamete și sărăcie, sunt doar câteva dintre atributele lumii actuale. Putem spune că omul nu a trecut niciodată de stadiul de barbar, chiar dacă i se pare că a evoluat atât de mult în ultimii ani. Pământul a devenit un câmp de luptă, de unde singurul perdant este doar omul. Nu ne vom putea trezi niciodată și din această cauză este necesar ajutorul unor entități mai avansate din toate punctele de vedere„, este de părere dr. Pepper.

extraterestri1 Bătălia finală. Numeroși oameni care au fost răpiți de extratereștri vorbesc despre marea schimbare

Așa cum confirmă toți cei care au fost răpiți de extratereștri, este posibil ca în momentul de față să trăim Apocalipsa, care într-un viitor apropiat să se încheie prin bătălia finală. Abia atunci vom putea spune că devenim liberi și marea schimbare ne va determina să realizăm saltul conștiinței de care avem atât de mare nevoie.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și