Bărbatul care a comunicat cu ființe umanoide de pe Insula Prieteniei! Această insulă NU EXISTĂ

1

Undeva în sud-vestul Chile există, sau nu, o insulă misterioasă. Ea este numită sugestiv ”insula prieteniei” și în jurul ei s-au format, în ultimii ani, numeroase teorii ale conspirației. Una dintre acestea susține că pe această insulă misterioasă există extratereștrii sau cel puțin au fost văzute numeroase entități, care nu aparțin acestei lumi.

Insula prieteniei există sau nu?

În mod oficial acestă insulă nu există, dar cu toate acestea este des menționată atunci când vine vorba despre fenomene misterioase, OZN-uri sau entități din alte lumi. Pe la mijlocul secolului trecut, familia Ortiz din Chile, a achiziționat o stație de emisie recepție. Motivul a fost să folosească această aparatură pentru a comunica cu diverși prieteni din Chile.

Atunci s-a întâmplat neprevăzutul, pentru că  Octavio Ortiz, tatăl familiei, a recepționat un semnal misterios. Semnalul provenea de pe o insulă, situată între Chile și China și în mod surprinzători, cei de la capătul celălalt al transmisiei vorbeau în spaniolă. Ortiz nu a realizat inițial ceea ce se întâmplă și pentru că nu avea cunoștințe vaste de geografie, nu și-a dat seama că această insulă nu există. A aflat ani buni mai târziu.

Informații ciudate

Comunicarea între familia Ortiz și interlocutorii misterioși a durat ani de zile. Rapoartele arată că peste 80 de mesaje sau discuții extrem de lungi au fost realizate. Interlocutorii misterioși i-au spus lui Ortiz că se află pe Insula Prieteniei și membri comunității făceau parte dintr-o organizație, numită cum altfel decât Prietenia.

Cei de pe fantomatica Insulă a Prieteniei s-au prezentat ca fiind niște oameni relaxați și foarte evoluați spiritual. De asemenea, Ortiz a concluzionat că dețineau tehnologie mult mai avansată decât a sa. Mai mult de atât, aceștia i-au spus chilianului că trăiesc pe insula lor de foarte multă vreme.

Care este adevărul?

Cazul este unul inexplicabil. Nu se poate spune cu exactitate cu cine a comunicat Ortiz. Oficial, Insula Prieteniei cu există, dar cu toate acestea există numeroși pasionați ai fenomenului extraterestru, care au încercat să facă lumină cu privire la acest caz.

insula prieteniei

Rezultatul este unul contradictoriu, pentru că insula nu a fost niciodată descoperită, ea nu a existat niciodată pe nicio hartă, dar cu toate acestea Ortiz susținea că ceea ce i s-a întâmplat este real. Până la urmă, nici nu avea de ce să mintă, pentru că acest caz nu a fost niciodată mediatizat de trusturile de presă. Ce avea de câștigat dacă mințea?

loading...
loading...