Take a fresh look at your lifestyle.

BAPHOMET ȘI NOUA ORDINE MONDIALĂ

Cine este Baphomet? Un personaj enigmatic, pe urma căruia s-au ivit multe controverse. De la templieri la francmasoni s-au creat controverse și fiecare a dorit să înțeleagă cine este acest personaj și ce simbolizează el.
Astăzi el este asociat ritualurilor oculte, vrăjitoriei.În ceea ce privește originea numelui, sunt specialiști care susțin că numele provine de la Mahomet.

Templierii care au trăit mulți ani printre arabi, au adus în Europa acest simbol și implicit acest personaj.
Francmasonii au un ritual în care se închină la Baphomet, situație care a atras mânia Vaticanului. Cum poți să te închini și să-l venerezi pe Baphomet, care seamănă mai degrabă cu diavolul. Cei mai puternici oameni ai lumii, intelectuali de elită, venerează această creatură. În 1966, oficial, a fost creată Biserica lui Satan, în care Baphoman este atotputernicul, adulat și venerat de toți membrii ordinului.

Cu toții ne-am întrebat de ce ordinele francmasonice sunt învăluite în mister, situație care ne face să fim și mai curioși și să le asociem conspirațiilor. Sunt illuminații cei mai puternici oameni, conduc ei lumea, care e crezul lor și ce vor dă facă cu această planetă? În 1876, premierul Marii Britanii, într-un discurs care a rămas memorabil, atrage atenția despre influența devastatoare pe care ordinele secrete, francmasonice, o au în lume.

Nu trebuie să ne ferim de regi și guverne, spunea el, să ne ferim de francmasoni care ne conduc după bunul lor plac. Asemene discurs la un premier, într-o țară puternică a Europei, este cel puțin straniu. Sunt istorici care susțin că francmasonii au inventat și instaurat comunismul, că au fost în spatele multor revoluții și războaie. Tot ei au aruncat la coș comunismul, atunci când au considerat necesar. În cel mai perfect secret și într-o fraternitate deplină, ei duc silențios lumea, acolo unde vor ei. Instituțiile pe care ei le conduc sunt numeroase. Se vorbește despre un imperiu silențios, francmasonic, a cărui sferă de influență este uluitoare.

Regiunea bavareză a Germaniei este condusă de Ordinul Iezuiților. Aceste ordine racolează tot ce înseamnă inteligență. Au un sistem de recrutare în universității dar și în lumea academică foarte bine pus la punct.
Fiecare persoană racolată trece prin mai multe stadii. Primul este cel de novice, în care începe inițierea pe lângă un maestru.

Se trece la al doilea stadiu, care se numește mineval, atunci când mentorul consideră că persoana e pregătită. Denumirea de mineval provine de la Minerva, zeița comerțului, a muzicii, a medicinei. În acest stadiu sunt aprofundate principiile ordinului, prin conferințe. Stadiul următor este cel al illuminatului, cu mai multe etape.
Se spune că în lume, cele mai puternice 13 familii, fac parte din Ordinul Illuminaților, care au influență covârșitoare în sistemul bancar și financiar mondial.

Loading...

baphomet

Istoricii spun că nu au existat perioade în istorie fără conflicte. Cum sunt implicați illuminații în conflictul care mocnește în Orientul Mijlociu? Se spune că Statul Islamic, celebra organizație teroristă, este sponsorizată cu sume fabuloase și că acești bani nu vin numai din zona arabă. Celebra teorie prin care se spune că illuminații sponsorizează ambele tabere să fie adevărată?  Ei au un interes dar nu și un favorit. Care va fi poziția lor față de Israel. Îl vor susține în lupta care se întrevede cu Siria și Iranul? Și dacă lucrurile stau invers?

loading...

Comentariile sunt închise.