Mozaic

BAGAJUL EREDITAR ȘI POZIȚIA ASTRELOR NE INFLUENȚEAZĂ DESTINUL

Luna plină este perioada în care Luna ne apare în toată splendoarea ei, mai strălucitoare ca oricând. Durata dintre două luni pline este de 29 de zile, 12 ore, 44 de minute și 2, 9 secunde.

Această perioadă mai este numită și sinodică, perioada în care Luna face înconjurul Pământului. Faza plină se produce atunci când Luna este opusă Soarelui, raportată la Pământ.

Luna plină poate fi observată numai noaptea, după ce apune Soarele. Popoarele antice serbau luna plină prin ceremonii somptuoase.

În perioada de lună plină sunt recomandate anumite operațiuni agricole, obținerea de butași sau efectuarea altoirii. La om s-a observat că părul și unghiile cresc mai repede. Temperatura terestră crește cu 0,2 grade Celsius.

Ciclul menstrual este influențat pentru că luna plină acționează asupra nivelului de melatonină din organism. Somnul ne este afectat, numărul nașterilor este mai mare.

Persoanele cu boli psihice trec printr-o perioadă în care simptomele bolii se accentuează. Stările de angoasă și depresie sunt mai frecvente, cazurile de agresivitate, crime, infracțiuni sunt mai numeroase.

Luna plină influențează și comportamentul animalelor. Acestea devin mai agitate, iar cele prădătoare sunt mult mai active.
Corpul uman este un receptor care captează mesajele subtile venite din planul astral. Sistemul solar este o rețea complexă de rezonanțe și de câmpuri planetare.

Cercetătorii au descoperit că semnalele magnetice planetare au influență și asupra fetusului care reacționează la acestea. Nu întâmplător, vechii egipteni, precolumbienii, chinezii cercetau cu mare atenție poziția astrelor în momentul unei nașteri.

Ei puteau realiza predicții privind viața copilului. Au fost descoperite tăblițe de argilă pe care mesopotamienii realizaseră adevărate studii de astrologie. În funcție de poziția astrelor erau luate deciziile colective sau individuale. Se spune că, umanitatea este influențată de factori ereditari și de poziția astrelor la naștere. În funcție de poziția Soarelui, astrologii stabileau vitalitatea copilului de-a lungul vieții, probabilitatea de a se îmbolnăvi sau de a avea o sănătate de fier.

În funcție de poziția Lunii, erau determinate calitățile sufletești și emoționale, imaginația, creativitatea. S-au făcut studii cu privire la o posibilă legătură între luna nașterii și durata de viață a subiectului. Statisticile arată că, în Danemarca și Austria, persoanele născute iarna sau la începutul primăverii trăiesc mai mult.

Cei născuți în lunile martie și iunie sunt predispuși la boli precum diabetul, scleroza, autismul. Cei născuți în lunile octombrie și noiembrie sunt mai sănătoși pentru că organismul matern a fost expus la soare și a acumulat o cantitate mare de vitamina D.

Cele patru semne zodiacale, apa, focul, pământul și aerul sunt conexate la poziția planetelor. Egiptenii considerau că persoanele născute în zodii de apă, pești, rac și scorpion, au destinele influențate de marele ocean planetar și poziția astrelor. Aceștia sunt misterioși, sensibili, solitari, intuitivi.

Cei născuți în zodii de foc, berbec, leu și săgetător, sunt dinamici, energici, colerici. Legătura dintre foc și cosmos este una dinamică, dar și distrugătoare.

DESTINUL - BAGAJUL EREDITAR ȘI POZIȚIA ASTRELOR NE INFLUENȚEAZĂ DESTINUL

Cei născuți în zodii de pământ au legături speciale cu pământul, legături telurice. Ne referim la fecioare, capricorni și tauri. Acestea sunt puternice, bine ancorate în timp și spațiu, stabile, trec cu ușurință momentele dificile. Cei născuți în zodii de aer, vărsători, gemeni și balanță, sunt comunicatorii, gânditorii, intelectualii.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top