Politica

Baba Vanga a avut dreptate! Europa se destramă, o altă țară ar putea ieși din Uniunea Europeană

Un referendum pentru ieșirea Franței din UE va fi organizat în maxim o jumătate de an în cazul în care lidera Frontului Național, Marine Le Pen, va câștiga alegerile prezidențiale din Franța, a promis chiar Le Pen. 

Un referendum pentru ieșirea Franței din UE va fi organizat în maxim o jumătate de an în cazul în care lidera Frontului Național, Marine Le Pen, va câștiga alegerile prezidențiale din Franța, a promis chiar Le Pen într-un amplu interviu pentru RIA Novosti, publicat joi pe site-ul agenției ruse.

„În ceea ce privește UE, le-am spus francezilor că, dacă mă vor alege (președinte), mă voi duce neîntârziat la Bruxelles pentru a demara negocierile pentru restituirea suveranității noastre. Iar după o jumătate de an vom organiza un referendum pentru ieșirea Franței din UE”, a declarat Marine Le Pen.

În opinia liderei Frontului Național din Franța, alegerea lui Donald Trump drept președinte al SUA și amplificarea euroscepticismului fac posibilă îmbunătățirea relațiilor cu Federația Rusă.

Comentând pe marginea așteptărilor sale de la diplomația franceză în cazul în care va fi aleasă președinte, Le Pen și-a exprimat speranța că lucrurile se vor îndrepta spre „o lume multipolară, mai echilibrată”. „Acesta va fi obiectivul pe care îl voi trasa diplomației franceze”, a spus ea.

La Pen consideră neoportune sancțiunile economice împotriva Rusiei și se pronunță pentru anularea lor. „Cred că UE este orbită de dogmele sale pentru a putea privi situația în mod realist.(…) Tot ce se referă la Rusia, dar nu numai la ea, este analizat exclusiv prin prismă ideologică. Nimeni nu ține cont nici de interesele noastre, nici de situația reală”, a declarat Marine Le Pen.

loading...

Sf%C3%A2r%C8%99itul Europei - Baba Vanga a avut dreptate! Europa se destramă, o altă țară ar putea ieși din Uniunea Europeană

În ceea ce privește NATO și prezența Franței în această organizație, lidera Frontului Național este de părere că Parisul ar trebui să se gândească foarte bine cât de utilă este pentru francezi ca țara lor să rămână membră în NATO. „În orice caz, pentru mine este evident: NATO nu trebuie în niciun caz să reprezinte o amenințare la adresa Rusiei: războiul rece s-a încheiat demult!”, a declarat ea.

Iată ce a prezis Baba Vanga despre Europa pentru 2017:

Celebra clarvăzătoare a prevăzut şi un moment de mare cumpănă pentru UE. „Noul imperiul unit la Europei  se va destrăma la început de mileniu trei, în anul în care o ţară mică din sud-estul continentului va deveni parte vie a cetăţii pământeşti”.

Realitatea.net

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top