BABA VANGA, 2019, UN AN AL CUTREMURELOR POLITICE ȘI TELURICE

BABA VANGA, 2019, UN AN AL CUTREMURELOR POLITICE ȘI TELURICE

Baba Vanga sau Nostradamus din Balcani s-a născut în anul 1911 în Bulgaria.

La vârsta de 12 ani, în urma unui accident, își pierde vederea. La fel ca și Nostradamus, rămâne celebră prin predicțiile pe care le-a făcut cu privire la viitorul omenirii.

Până în anul 1996, când a murit, mii de persoane au vizitat-o, dornice să afle ce le rezervă viitorul.

Înainte să moară, Vanga a făcut predicții pentru următorii o sută de ani. Una dintre cele mai celebre predicții a fost cea referitoare la tragicele evenimente din 11 septembrie 2001.

Au urmat cele referitoare la câștigarea alegerilor de către Obama sau ascensiunea economică a Chinei.

În ceea ce privește viitorul omenirii, Vanga a susținut că în anul 2076, comunismul va reveni în forță, iar în anul 2028, omenirea va descoperi o nouă formă de energie.

Pentru anul 2033, ea a prezis dispariția calotei glaciare care va duce la creșterea nivelului mărilor și oceanelor.

Predicțiile pentru 2019

Tabloidul britanic The Sun a publicat un articol în care a prezentat predicțiile pentru anul 2019. Vă prezentăm câteva dintre acestea.

Anul care va urma va fi marcat de multe cutremure. Un tsunami uriaș se va produce în Asia, iar Europa va fi zguduită de prăbușirea economiilor. Rusia va fi lovită de un meteorit gigant.

În ceea ce privește viitorul celor mai puternici lideri politici, Vanga a spus că Putin va fi victima unui atentat, iar omologul său american va suferi de o boală misterioasă.

Tentativa de asasinat asupra lui Putin va veni din interiorul echipei sale de securitate.

baba_vanga

În privința lui Trump, acesta va suferi de o boală asemănătoare cu cea a diplomatului american din Cuba, respectiv, greață, probleme auditive.

Specialiștii care au studiat predicțiile Babei Vanga au stabilit că acestea au fost reale în procent de 70%.

 
Dacă ți-a plăcut articolul nostru, nu uita să dai un LIKE paginii noastre de Facebook. Astfel, vei primi toate articolele de Cultură Generală!
 
CATEGORIES
Share This