Mistere

Avion dispărut în 1946 aterizează în Bogota după 47 de ani

Un avion care a dispărut fără urmă în anul 1946, pe traseul Rio-Havana, a aterizat în decembrie 1993, pe aeroportul Bogota din Columbia. La bordul său erau 36 de schelete.

Oamenii de specialitate vorbesc despre cel mai mare mister din istoria zborurilor. Un mister care a devenit cu atât mai mare, cu cât este vorba despre bătrânul avion Lockheed Constellation, care a decolat în anul 1946 și la bordul căruia s-au găsit în anul 1993, la aterizare, cești cu cafea caldă și țigări aprinse marca Old Gold, demult dispărute.

Pe locurile pasagerilor se aflau ziarele zilei cu data 21.09.1946, care nu erau îngălbenite de vreme și miroseau încă a tipar. Aș fi dorit să pot da o explicație, dar mă aflu în fața unui mister a spus expertul Herman Guevara, conducătorul unui grup de cercetători.

Singurul lucru pe care îl pot spune cu precizie este faptul că avionul a dispărut în anul 1946, a mai precizat Guevara. Cum poate ateriza un avion care are schelete la bord, numai Dumnezeu știe.

Incredibila poveste a început atunci când un avion necunoscut, cu o inscripție foarte veche, din Panair Do Brazil, a apărut deasupra aeroportului din Bogota și a început aterizarea.

Personalul aeroportului a încercat să împiedice aterizarea, deoarece un alt avion se pregătea de aterizare. În ultima clipă s-a putut evita o ciocnire fatală.

Când avionul fantomă s-a oprit, personalul de pază a deschis ușile, cu mare groază, a descoperit în interiorul avionului numai schelete. Scheletele au fost transportate într-un spital militar. Cercetătorul Gloria Hamandez susține că este vorba despre o deplasare în timp. Moartea pasagerilor ar putea avea legătură cu un contact cu ființe extraterestre. Dacă avionul ar fi zburat într-un gol din timp, pasagerii ar fi rămas în viață.

avion - Avion dispărut în 1946 aterizează în Bogota după 47 de ani

Avionul era plin cu schelete și curelele de siguranță erau încă nedesfăcute. Nu poate fi exclusă teoria ca cineva din afară să fi omorât pasagerii, după care a trimis avionul pe pământ. Trebuie să fim suficient de puternici ca să acceptăm această realitate, a mai spus Hamandez.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top