Take a fresh look at your lifestyle.

Avioanele fantoma au fost vazute pe cerul din Anglia

În dimineața zilei de 24 martie 1997, mai multe persoane au asistat la un eveniment surprinzător care s-a produs pe cerul micuțului oraș englezesc Hope Forest. Mai multe avioane, de diverse dimensiuni, survolau în liniște cerul înnorat. Diverși martori oculari au putut să le zărească, dar nu înțelegeau de unde provin și nici cauza pentru care nu produceau niciun zgomot.

Unul dintre martori a declarat stupefiat că a asistat la un eveniment straniu, unde mai multe avioane fantomă din Al Doilea Război Mondial zburau nestingherite în toate sensurile.

Cu toate că avioanele zburau la o altitudine foarte mică, nu se auzea niciun zgomot al motoarelor. L-am identificat pe unul dintre ele și era un bombardier care se pregătea să aterizeze, dar dintr-o dată a dispărut„, susţine Mariefrance Tattersfiel, un localnic în vârsta de 40 de ani.

Un alt martor ocular, Michael Ellison, de meserie pădurar, susține că un avion s-a îndreptat cu viteză spre pădure, pentru ca mai apoi să se vadă o explozie foarte mare și un nor de fum. Această imagine a durat doar câteva secunde pentru ca mai apoi să dispară. Pădurarul panicat a raportat cazul unui avion prăbușit autorităților locale. peste 200 de soldați și jandarmi au căutat zile întregi avionul prăbușit, dar nu au găsit nici cea mai mică urmă de avion.

avion

Pentru a face lumină cu privire la cazul avioanelor inexistente, istoricul Ron Colier a declarat într-un interviu acordat postului de televiziune BBC, că în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, pădurea de lângă orășelul Hope Forest a fost un centru militar de unde avioanele se aprovizionau cu muniție și combustibil.

Loading...

Probabil că o anomalie temporală s-a produs în acea zi a anului 1997 și din această cauză martorii oculari au asistat stupefiaţi la frânturi din filele de istorie ale omenirii. Avioanele fantomă nu au fost văzute niciodată de atunci, dar amintirea acestei întâmplări bizare a rămas definitivă în minte celor care au asistat la acest spectacol dramatic.

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și