Take a fresh look at your lifestyle.

AVATARII ȘI COMUNICAREA CU LUMEA SPIRITELOR

Una dintre cele mai interesante idei asociate cu societățile secrete este aceea că nu pot fi identificate. Ele operează o formă de supraveghere ocultă dar benevolentă. La timpul potrivit, când omul este pregătit, un membru al unei societăți secrete va veni și se va oferi să-i fie maestru.spiritual. Despre maeștrii spirituali se spune că sunt copii ai luminii.

Rolul lor este acela de a face bine omenirii și de a lua adevărul din izvorul înțelepciunii. Indiferent de zona unde locuiesc, ei sunt legați prin conexiuni secrete. Se înțeleg reciproc, chiar dacă vorbesc limbi diferite, fiindcă limbajul lor este percepția spirituală. Nici un om rău nu ar putea trăi printre ei, fiindcă ar fi imediat recunoscut. Mulți descriu astăzi fără rețineri întâlnirile cu misticii indieni precum Mama Meera, care se concretizează cu experiențe mistice hotărâtoare.

Pe de altă parte, ne ferim în general să atribuim puteri supranaturale unor creștini. Însă nu este nevoie să căutăm prea departe în viețile marilor mistici ai creștinismului pentru a găsi dovezi ale forțelor paranormale. Marii mistici creștini și adepții hinduși au multe în comun. Unii dintre maeștrii spirituali au capacitatea de a fi avataruri, adică întrupări ale unor ființe spirituale superioare capabile să trăiască într-o continuă comunicare cu lumea spiritelor.  Universul are anumite forme de pregătire a oamenilor.

Se crede că Mozart a trecut printr-o serie de încarnări care au avut ca scop să-i întrerupă experiența lumilor spirituale doar pentru scurt timp, astfel ca, în viața în care a fost Mozart să poată auzi încă muzica sferelor. Alții, precum Ioana d Arc, se încarnează în trupurile pregătite pentru a fi atât de sensibile și de fin acordate, încât spirite de foarte înalt nivel să poată lucra prin intermediul lor, deși ei nu sunt de fapt, reîncarnări ale spiritelor respective. Mediumurile moderne sunt, în unele cazuri, persoane care au suferit în copilărie o traumă care a generat o ruptură în membrana ce desparte lumea materială de lumile spirituale.

Toți cei care au petrecut o vreme alături de un medium sau de o persoană cu capacități paranormale știu că aceasta primește adesea, uneori chiar în mod regulat, diverse informații prin mijloace supranaturale Se pare că puține sunt mediumurile care pot controla spiritele de la care primesc informații, deseori nici măcar nu le pot recunoaște. Aceste spirite sunt uneori rău intenționate, oferindu-le numeroase informații corecte în privința unor chestiuni banale, dar înşelându-le când vine vorba de unele cu adevărat importante.
Spre deosebire de mediumuri, inițiații doresc să-și facă cunoscute stările de conștiință alterată fie în mod direct, fie învățându-i pe alții tehnici de atingere a acestora.

În istoria europeană sunt consemnate întâmplări cu adevărat uimitoare cu privire la puterile supranaturale ale rozacrucienilor.
Aveau darul unei longevități deosebite. Ei susțin că longevitatea se datorează faptului că ei pot da ordine făpturilor neîntrupate, cunoșteau secretele naturii, își impuneau voința în mod miraculos, mai ales în vindecările pe care le făceau. Puteau citi gândurile, înțelegeau orice limbă și izbuteau chiar să proiecteze imagini vii ale propriei persoane la distanțe mari, comunicând totodată cu cei aflați departe. De asemenea, puteau deveni invizibili. Un mare artist care a fost adept al școlii misterelor a fost olandezul Bosch. Picturile sale contravin dogmelor bisericești. El credea că după moarte, spiritul străbate sfera Lunii și urcă prin sferele planetare, spre cele mai înalte ceruri, după care coboară spre următoarea reîncarnare.

Loading...

Bosch

Rozacrucienii susțineau că spiritele acționează asupra noastră, în special, în somn. În somn putem vizita alte persoane, locuri. Corpul sideral devine liber. Raiul nu este nicicum acolo unde credem că este. Dacă renunți la a limita un lucru înlăuntrul tău, dorindu-l, și dacă te detașezi de el, va veni singur la tine. Ceea ce ucide dă viață. Ceea ce provoacă moarte duce la înviere. Aceste concepte au fost preluate, mai târziu, de știință.

loading...

Comentariile sunt închise.