Mistere

Autostrada 666

În anul 2003, celebra Autostrada a Fiarei sau 666 din Statele Unite, şi-a schimbat numele în Autostrada 393 sau 491, dar cu toate acestea legendă din spatele acestui drum o să fie întotdeauna vie în mintea şoferilor. Totul a început în clipa în care un număr foarte mare de accidente rutiere s-au înregistrat pe autostrada cu fatidicul număr. Nimeni nu putea să-şi explice cauza pentru care accidentele se produceau şi mai ales faptul că se petreceau în acelaşi loc. Potrivit unor martori oculari, în anul 1930, mai multe maşini şi camioane au dispărut subit şi au apărut într-un anumit punct de pe autostradă. De asemenea mai multe maşini fantoma erau zărite pe autostradă, iar din cauza lor se produceau accidente din cele mai grave.

Pornind de la aceste fapte, Autostrada 666 a devenit rapid un mit în rândul şoferilor. Cei mai superstiţioşi o evitau, crezând că acest drum aparţine Diavolului. Lucrurile nu au stat niciodată aşa pentru că iniţial drumul a reprezentat o şesime dintr-un drum interstatal, numerotat cu numărul 6. Acest drum a fost înglobat de o autostradă care purta numărul 60, devenind astfel Autostrada 66. În anul 1926, Autostrada 66 şi-a schimbat numele în Autostrada 666 şi atunci a început isteria şoferilor cei mai superstiţioşi.

route - Autostrada 666Dr. Avery Teicher a efectuat o documentare minuţioasă cu privire la rapoartele faptelor misterioase care s-au petrecut pe Autostrada 666. Cel mai incredibil incident s-a petrecut într-o noapte când doi dintre membri unei bande de motociclişti şi-au pierdut ambele braţe pentru că mai mulţi câini fantoma i-au atacat, iar celui de-al treilea i-a fost muscata toată faţa. De asemenea mai multe persoane au raportat existenţa unei femei fantomă care face autostopul, iar în momentul în care cineva opreşte maşina ea dispare.

Datorită incidentelor provocate de fantome, în anul 2003, prin iniţiativa guvernatorului provinciei New Mexico, Bill Richardson, autostrada şi-a schimbat numele. De atunci nu au mai fost raportate incidente suspecte pe fosta Autostrada a Diavolului.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top