Take a fresh look at your lifestyle.

Aurul, motivul venirii extratereștrilor antici pe Terra

Un studiu realizat de cercetătorii de la Universitatea Bristol arată că acum 4,5 miliarde de ani, importante cantități de aur și platină au ajuns pe Pământ, grație unui meteorit gigant.

Pământul se afla în prima fază de agregație, după Big Bang. Corpuri celeste au intrat în coliziune, după care s-au format temperaturi uriașe care au dus la acest fenomen.

Revista Sciences et Avenir susține într-un articol că în interiorul Pământului se află cantități enorme de aur care s-au format ca urmare a unui bombardament de meteoriți și asteroizi. Erich von Eniken și-a fondat teoria vechilor astronauți, în anul 1968, pornind de la ipoteza că civilizații extraterestre au vizitat planeta noastră, fiind interesate de aurul pe care l-au descoperit.

În acest mod s-ar putea explica artefactele care fac referire la civilizații extraterestre. Textele vechi vorbesc despre aparițiile unor entități venite din cer care i-au inițiat pe pământeni în dezvoltarea lor.

Cu toate că Biserica a rămas rezervată în ceea ce privește existența și influența altor civilizații în dezvoltarea omenirii, multe picturi cu caracter religios nu confirmă acest lucru.

Există o pleiadă de picturi, sculpturi care reprezintă mașinării ciudate, ale căror apariții sunt reprezentate în momentele esențiale existenței omenirii.

Loading...

Vorbim despre nașterea, botezul sau crucificarea lui Hristos. Aceste fresce sau tablouri sunt expuse în cele mai mari catedrale ale lumii.

Vechile documente antice nu vorbesc numai despre ființe extraterestre ci și despre ființe intraterestre, care locuiesc în adâncul apelor sau sub pământ.

Plinius a consemnat în enciclopedia sa relatări despre diferite ființe care ieșeau din apă și luau contact cu oamenii. Această consemnare a fost făcută în Naturalis Historiae. Informațiile se bazează pe mărturiile unor martori care au văzut aceste ființe și care dețineau tehnici neștiute de oameni.

O altă informație se referă la Vitulis Marinus, un câine care păzea aceste ființe când ieșeau din apă. Plinius a mai scris că aceste ființe trăiesc în orașe aflate sub ape, și călătoresc cu mașini din fier. Textul mai descrie un monstru metalic care călătorește sub ape.

Nici România nu a fost ocolită de astfel de descoperiri, numai că, specialiștii români nu sunt interesați sau țin secret aceste descoperiri.

rp_extraterestru1.jpg

În masivul Ceahlău au fost descoperite 120 de tăblițe imprimate cu cele mai vechi texte din lume și cu o miniatură a Sfinxului din Bucegi. Descoperirea a deschis subiectul cu privire la originea poporului român. Se presupune că aceste pictograme sunt cele mai vechi din lume.

Tot în munții Ceahlău au fost descoperite structuri misterioase din piatră, unele semănând izbitor cu OZN-urile, alta cu un cap de extraterestru. Chiar și Sfinxul are o replică.

loading...

Comentariile sunt închise.