Aurul monoatomic contravine legilor fizicii. De unde provine acest element?

3

Aurul este metalul care fascinează, este dorit de fiecare dintre noi. Spre deosebire de alte metale nu este radioactiv și nici toxic. Egiptenii îl considerau un metal sacru, metalul Soarelui.

Într-o tonă de mineral se află între 0,3 și 5 grame de aur. S-a estimat că în mări și oceane există peste 10 miliarde de tone de aur, dar nu avem tehnologia necesară pentru a-l extrage. Dintr-o uncie, care are 31 de grame, se poate forma un fir lung de aur cu o lungime de 80 de kilometri.

În Abu Dhabi, capitala Emiratelor Unite, se pot cumpăra de la aparate de distribuire automată, lingouri de aur de 24 de carate, cu greutatea de până la 10 grame.

Aurul, de la mit la realitate


Corpul uman conține 0,2 miligrame de aur, cea mai mare cantitate fiind în sânge. Pentru a proteja retina cosmonauților de puternicele raze solare, pe viziera căștii se aplică un strat de aur.

Cea mai mare bară de aur din lume are o greutate de 220 kg. În anul 1872, în Australia, a fost descoperită cea mai mare pepită de aur din lume, 285 kg. În prezent, ea valorează 24 milioane de euro.

Aurul, origini extraterestre


Cercetătorii au ajuns la concluzia că aurul are origini extraterestre. El se formează în urma unui cataclism cosmic, coliziunea dintre două stele, explozia unei supernove.

Acum 3,8 miliarde de ani, a avut loc pe suprafața Pământului o ploaie de meteoriți care a transportat o cantitate imensă de aur. Din cauza solidificării suprafeței terestre, aurul a fost împins spre interiorul Pământului. Mai târziu, mișcările interne ale Pământului, au adus către suprafață aurul.

Ormus, aurul monoatomic


Aurul monoatomic a fost descoperit întâmplător, în anul 1976, după ce s-a observat că pe un sol bogat în sodiu nu creșteau plantele. Pentru a disloca acea cantitate de sodiu au fost injectate cantități de acid sulfuric.

Protocoalele înţelepţilor Sionului

La suprafața solului s-a format un conglomerat de culoare albă care strălucea puternic și care dispărea și apărea la anumite intervale pe sol. La sfârșit, s-a format un metal care a fost numit aur monoatomic.

MeTalul avea proprietăți excepționale. Transfera puterea sa gravitațională asupra instrumentelor de măsurare. Metalul contravenea legilor fizicii, era pur. El radia un câmp deosebit de puternic, cu o amprentă migrațională înaltă. Aurul monoatomic dezvoltă procesele cerebrale, sistemul imunitar se fortifică, simțurile se dezvoltă extraordinar.

loading...
loading...