Aura, cum s-o vezi și s-o interpretezi!

Aura ta încarcă totul în jurul tău cu un anumit tip de energie, în armonie cu propria ta energie. Multe persoane nu pot dormi decât în propriul lor pat, deoarece alte paturi nu au tipul de energie cu care se simt bine.

De câte ori eşti nevoit să-ţi schimbi patul în care dormi, îţi iei haine noi sau te muţi într-o casă nouă, există o perioadă de acomodare în care aura ta magnetizează şi armonizează mediul înconjurător sau obiectul respectiv cu propriile tale frecvenţe energetice.

Păturica sau jucăria preferată a unui copil se va magnetiza cu energia aurei acestuia, absorbind-o. Atunci când copilul ţine în braţe păturica sau jucăria, el se reîncarcă, intră în echilibru şi în contact cu propria sa energie fundamentală, absorbind rezervele care s-au acumulat în respectivul obiect. Copiii sunt nemulţumiţi când păturica sau jucăria lor sunt puse în maşina de spălat, căci ei îşi dau seama că astfel încărcătura energetică acumulată va dispărea.

Orice fiinţă are o aură. Fiecare dintre noi a văzut sau simţit deja câmpul aurie al celor din jur – însă majoritatea oamenilor ignoră această experienţă sau o atribuie altor factori.

Luminile din jurul oamenilor

Misticii din toată lumea vorbesc despre luminile pe care le văd în jurul capetelor oamenilor – dar nu trebuie să fii mistic pentru ca să poţi vedea aura. Oricine poate învăţa cum să vadă şi să simtă aura în mod eficient. Nu este nimic magic în acest proces – e de ajuns să-l recunoşti că atare şi să conştientizezi ceea ce simţi. Este nevoie doar de un pic de înţelegere, timp, practică şi perseverenţă.

Copiii pot vedea şi simţi foarte bine aura. Percepţiile lor sunt deseori transpuse în desenele pe care le fac: în jurul chipurilor, personajele lor au umbre de cele mai diverse şi neobişnuite culori – aceste culori reflectă adesea energiile subtile pe care copiii le-au observat în jurul lor.

Loading...

De cele mai multe ori, asemenea desene sunt primite cu observaţii de tipul: „De ce este cerul violet în jurul mămicii?”, „De ce pisica este verde şi roz?” sau „De ce l-ai desenat pe fratele tău albastru ?. Desigur că pisica nu este verde şi roz, la fel cum nici frăţiorul nu este albastru. Pur şi simplu, copilul percepe aceste nuanţe aurice şi foloseşte creioanele colorate pentru a exprima ceea ce a văzut. Din păcate, asemenea comentarii nu fac decât să blocheze aceste percepţii subtile şi conştientizarea lor.

Deşi este definită în diverse moduri, aura reprezintă câmpul de energie care înconjoară orice formă de., materie Orice structură atomică are o aură, un câmp energetic ce o înconjoară. Fiecare atom din orice substanţă este alcătuit din electroni şi protoni aflaţi în continuă mişcare. Aceşti electroni şi protoni reprezintă vibraţii de energie electrică şi magnetică. Atomii lumii vii sunt mai activi şi mai vibranţi decât cei ai materiei moarte. Drept urmare, câmpurile energetice din jurul copacilor, plantelor, animalelor şi oamenilor sunt mai uşor de perceput.
ar fi ajuns până la câţiva kilometri în jurul corpului – ceea ce, se crede, constituie unul dintre motivele pentru care aceştia atrăgeau atât de mulţi adepţi ce-i urmau de-a lungul peregrinărilor lor prin lume. Merită să menţionăm aici că toţi marii maeştri spirituali ai omenirii sunt zugrăviţi în mod obişnuit cu un halo în jurul capului – acea parte din aură pe care aproape oricine o poate vedea cu uşurinţă.

Aura – Ai simţit vreodată câmpul de energie aurică ?

 1. Te simţi vlăguit, fără energie în prezenţa anumitor persoane ?
 2. Obişnuieşti să asociezi culori cu persoane ? (De pildă, „Tu mereu îmi dai senzaţia de galben„.)

 3. Ai simţit vreodată că cineva te fixează cu privirea?

 4. Ţi s-a întâmplat să simţi dintr-o dată că cineva îţi este simpatic sau antipatic?

 5. Ai perceput vreodată ceea ce simte cu adevărat o persoană, în ciuda reacţiei sale într-o anumită împrejurare ?

 6. Ţi s-a întâmplat să simţi prezenţa cuiva înainte de a auzi sau vedea efectiv persoana respectivă?

 7. Ai observat că anumite sunete, culori şi miresme îţi creează diferite stări de plăcere sau disconfort ?

 8. Furtunile (cu puternice descărcări electrice) îţi dau o stare de nelinişte şi nervozitate ?

 9. Crezi că anumite persoane te fac mai agitat sau îţi transmit mai multă energie decât altele ?

 10. Ţi s-a întâmplat să intri într-o cameră şi să simţi dintr-o dată că nu eşti în apele tale, că ai o stare de disconfort sau că te cuprinde furia ? Ai observat că anumite camere te îmbie să rămâi, iar altele parcă te fac să pleci ?

 11. Ţi s-a întâmplat să alungi sau să ignori complet prima impresie despre o persoană, pentru că ulterior această primă impresie să se dovedească a fi reală ?

 12. Ai observat că anumite camere îţi par mai confortabile şi mai plăcute decât altele? Simţi diferenţa la trecerea dintr-o cameră în alta ? Ai conştientizat vreodată sentimentul diferit pe care ţi-l transmite camera fratelui tău/surorii tale faţă de propria ta cameră ? Sau camera părinţilor ori a copiilor tăi ?

Se spune că aura anumitor învăţaţi din vechime ar fi ajuns până la câţiva kilometri în jurul corpului – ceea ce, se crede, constituie unul dintre motivele pentru care aceştia atrăgeau atât de mulţi adepţi ce-i urmau de-a lungul peregrinărilor lor prin lume. Merită să menţionăm aici că toţi marii maeştri spirituali ai omenirii sunt zugrăviţi în mod obişnuit cu un halo în jurul capului – acea parte din aură pe care aproape oricine o poate vedea cu uşurinţă.loading...
S-ar putea să-ți mai placă și