Aura, amprenta generică și energetică a fiecăruia dintre noi

Aura, amprenta generică și energetică a fiecăruia dintre noi

Corpul uman are mai multe câmpuri, magnetice, energetice, electromagnetice, care sunt măsurabile în ansamblul celulelor, în țesuturi și organe. Există și biocâmpuri care emană pulsații către energiile subtile.

În biologie, un câmp morfogenetic este format dintr-un grup de celule care conduc structuri sau organe specifice. În anul 1980, cercetătorul Rupert Sheldrake a fost primul care a făcut cercetări asupra câmpului morfogenetic subtil.

Sheldrake susținea că în jurul unui corp energetic se formează un corp morfic. Toate celulele, organele din organismul uman se adaptează și interacționează cu câmpul morfic. Rezonanța morfică unește corpul fizic cu ceea ce numim corpul subtil. Ea se produce numai între forme similare.

Sheldrake a explicat de ce membrii aceeași familii au același comportament emoțional, de ce speciile își dezvoltă același comportament. Există un stocaj genetic care ne face să nu depășim limitele familiei din care provenim.

Sheldroke extinde teoria sa și susține că și sufletul are un câmp morfic. Amintirile și trăirile se transmit din generație în generație.

Câmpul eteric

Cuvântul eteric este folosit ca substituent al termenului corp subtil sau aura. În jurul fiecărei vietăți se formează un câmp plin de energie care se numește câmp morfic sau eteric.

Loading...

Etericul penetează spațiul și transmite unde de energie transversale. Aura se formează odată cu formarea celulelor din corpul uman. Câmpul eteric penetrează corpul uman creând meridiane energetice. Câmpul eteric poate fi fizic, spiritual, mental sau fizic.

Aura, un bagaj genetic

Aura este câmpul energetic pe care îl moștenim de la străbuni. Ea este compusă din mai multe straturi care au origini nu numai în corpul nostru.

Așa cum Iisus are propria lui aură, fiecare dintre noi avem un câmp energetic care reflectă starea fizică și mentală a fiecăruia dintre noi, dar și un bagaj genetic pe care îl purtăm cu noi.

Aura

În toate religiile lumii există credința conform căreia în jurul fiecărei persoane este un câmp energetic, un fel de amprentă ancestrală.

Aura este o stare fluidă, cu diferite culori și care emite cu frecvențe care pot fi captate sau nu. Ea depinde nu numai de amprenta genetică a fiecăruia dintre noi, ci și de starea fizică și emoțională în care ne aflăm. Traumatismele, dramele pe care o persoană le-a suferit, se regăsesc în aură.

loading...

Related posts