Take a fresh look at your lifestyle.

Au fost întotdeauna printre noi! Descoperile care demonstrează implicarea civilizațiilor extraterestre în evoluția omului

Pe un papirus descoperit la Oxytechynchus, o așezare antică aflată la 300 km de Alexandria, Egipt, într-un fragment din scrierile lui Hesiod, poet grec, se spune că oamenii trăiau ca zeii, fără vicii sau pasiuni, fără conflicte și fără să muncească din greu. Trăind în armonie cu ființele divine, ei își duceau zilele în liniște și fericire, într-o societate în care toți erau egali, se iubeau și se respectau reciproc.

Scrierile sumeriene de pe tăblițele de lut, vechi de peste 6000 de ani, vorbesc despre AN.UNNAK. KI, adică cei care au coborât din cer pe Pământ, despre cei curajoși, coborâți din navele lor zburătoare. Curios este faptul că acum 6000 de ani zborul nu era o necunoscută pentru pământeni.

Cercetătorul Alexandru Cucu, care a descifrat codul din Biblie după o metodă proprie, supune atenției o teorie prin care susține că prima carte în care este reprezentat un OZN, a fost publicată în 1557, la Basel. În această carte este imaginea unei nave fusiforme, pe cerul înstelat. Autorul cărții susține că acest obiect a apărut pe cerul Arabiei, în 1480.

În 2009, specialiștii au descoperit, într-o grotă din India, un desen fabulos, care reprezenta un OZN, care emana în jurul său cu câmp energetic. Desenul prezenta și o gaură de vierme, acel tunel celebru care leagă două lumi din dimensiuni spațio-temporale diferite.
Este ca și cum cei care au desenat aceste imagini ne transmit că au ajuns la noi. Cercetătorul Wasim Khan susține că aceste desene atipice pentru acele timpuri, nu fac altceva decât să ne semnaleze prezența extratereștrilor pe Pământ și faptul că ei au conlucrat cu pământenii.

O întrebare care nu a primit răspuns este cea referitoare la tăcerea extratereștrilor, în condițiile în care omenire încearcă încă din anii 70 să intre în contact cu civilizațiile extraterestre. Cercurile din lanurile de grâu au apărut acum 30. Au fost descoperite peste 10000 de astfel de cercuri, în foarte multe țări. Cercurile din lanurile de grâu bruiază aparatura electronică cu toate că nu se observă nicio sursă de radiație.

S-a constatat că există interferențe cu telefoanele mobile, cu bateriile mașinilor și ale aparatelor de filmat. În multe zone unde au fost descoperite astfel de cercuri s-a constatat că elicopterele care survolau zona au intrat în regim de autorotație. Și camerele de filmat au probleme atunci când sunt la o distanță mică față de acea zonă. Imaginile sunt neclare. Cercurile se formează numai noaptea concomitent cu apariția unor globuri luminoase pe cer.

Loading...

O cercetătoare engleză, care a fost martor ocular la formarea unor astfel de cercuri, povestește că la apariția celor două globuri luminoase, plantele s-au culcat la pământ ca și cum o forță uriașă le-ar fi presat. Tot ea vorbește despre forța tămăduitoare a acestora, pentru unele boli și despre starea de liniște pe care o ai dacă mergi pe aceste cercuri. Coincidența face ca ele să fie exacte ca și geometria sacră.

Geometria sacră, în forma sa primordială, se construiește din țesătura materie-spirit. Aceste forme ale geometriei sacre ne apar în vise și viziuni. Adesea ele ni se prezintă într-o succesiune extrem de rapidă, ca și cum ar fi niște hieroglife purtătoare ale unei imense încărcături emoționale și de înțelesuri, legate de fiecare din simboluri. Cu siguranță, aceste cercuri sunt niște mesaje codificate ale extratereștrilor.

extraterestri antici

În august 2014, două telescoape aflate în zone opuse ale Pământului, au înregistrat o explozie de unde radio. Explozia venea de undeva din galaxia noastră. În 1976, a fost lansată sfera cosmică Lageos, carea dus în spațiu mesaje secrete despre Pământ.
Sfera a dus în cosmos un mesaj codat, realizat de către doctorul Sagan. Primul mesa este realizat în limbaj binar, care conține numere de la 1 la 10. Mai există o imagine a Pământului și a Soarelui. Un alt mesaj reprezintă Pământul în evoluția sa de-a lungul milioanelor de ani.

Așa cum susțin cercetătorii de la NASA, întâlnirea este inevitabilă între pământeni și extratereștrii, în următoarele decenii.
Rămâne o întrebare. Ce efect va avea pentru omenire această întâlnire? Să ne bucurăm sau să ne temem de ceea ce va urma?

loading...

Comentariile sunt închise.