The news is by your side.

Au fost găsite pietre antice gravate cu extratereștri și farfurii zburătoare în Mexic

0

Un oficial din cadrul guvernului mexican a recunoscut că civilizația Maya a avut contacte strânse cu entități extraterestre.

Într-un sistem complex de peșteri din Mexic, o descoperire uimitoare a fost făcută aproape de granițele dintre Puebla și Veracruz.

Pietrele Jada au fost găsite și au gravuri pe ele, care arată aparent a OZN-uri. Pietrele s-ar putea să dateze din vremurile Maya și acest lucru poate fi o confirmare a faptului că civilizatile antice ar fi putut avea contact cu lumea extraterestra. Descoperirea a fost făcută în martie 2017, dar a apărut doar cu câteva zile în urmă când au apărut primele fotografii ale pietrelor ciudate.

În practică ni se spune că avem de a face cu niște artefacte neconvenționale numite “pietra aliena” – pietre extraterestre – cu caracteristici și detalii care aparent nu coincid cu perioada istorică la care se presupune că aparțin. Obiectele în cauză reprezintă o serie de pietre cu desene ciudate, au în mod clar și fără echivoc gravate farfurii zburătoare și creaturi extraterestre. Descoperirea a fost dezvăluită de către doi cercetători străini, cunoscutul fizician Nassim Haramein și Klaus Dona – consultant ‘’ Radio-Red Argentina”.

Artefactele sunt, deocamdată, sub lupele cercetătorilor și în curând vom avea un răspuns cert. Cercetătorul Argentinian Bibiana Bryson a ales să nu se emită o declarație oficială deoarece a considerat cazul demn de a fi aprofundat și artefactele necesită o analiză atentă
pietregravate11 Au fost găsite pietre antice gravate cu extratereștri și farfurii zburătoare în Mexic
Pietrele au fost găsite de un grup de căutători de comori, Manuel Rangel Vigueras, detectorul principal și Jose Aguayo detectorul JAC. Ei au împărțit o expediție și au descoperit accidental o piatră sculptată în interiorul unei peșteri în urmă cu trei luni, care avea o formă ciudată. Pentru a găsi peștera, echipa a trebuit să meargă timp de mai multe ore, trecând prin subteran înainte de a ajunge la trei peșteri private dintre Puebla și Veracruz.

Surprinzător, au fost făcute descoperiri în două dintre peșteri, iar în una dintre ele au fost găsite câteva pietre cu gravuri care sugerează existența unei relații între viața extraterestră și cea a oamenilor; s-au găsit și pietrele gravate care prezintă imagini cu figuri care nu sunt umane.

Una dintre pietre arată ceea ce pare a fi partea superioară a unei nave spațiale și de asemenea ceva care pare să reprezinte o ființă extraterestră. Există, de asemenea, și alte simboluri pe pietre care nu au fost încă descifrate. Localnicii cred că peșterile se află aproape de un loc în care o navă spațială extraterestră ar fi putut fi încorporată în peșteră. Aceasta este legenda care a motivat grupul să înceapă să caute primind ajutor de la proprietarul peșterii și au efectuat prima lor vizită acum trei luni.
pietregravate2 Au fost găsite pietre antice gravate cu extratereștri și farfurii zburătoare în Mexic
Exploratorii au spus că după ce s-au uitat în peșteră, dar nu au găsit nimic și se pregăteau să plece, unul dintre membrii echipei a avut un accident alunecând și scufundându-se în apa și nisipul din râul Curva del River. Atunci a fost salvat de membrii echipei și s-a făcut descoperirea. Acesta a spus că descoperirea i-a schimbat viața și că a fost găsită prima dintre pietrele sculptate care reprezintă o întâlnire între om și o rasă extraterestră. Mai târziu, au fost găsite mai multe pietre și acestea aceau sculptate mai multe imagini cum ar fi o navă spațială împreună cu o ființă care nu arăta a om și ceva ce părea a fi porumb, împreună cu alte simboluri.

Exploratorii au spus că descoperirea dezvăluie o întâlnire între civilizația mayașă sau aztecă și ființe străine, dintr-o altă lume. Ei au spus că aveau o teorie că erau cei care au fost naufragiați în cosmos și apoi salvați și înainte de a pleca ei au lăsat dovada de neșters a șederii lor în peșteri îndepărtate ascunse de vedere.

piatra-inga-1 Au fost găsite pietre antice gravate cu extratereștri și farfurii zburătoare în Mexic

Pietrele gravate sunt considerate a fi numeroase și au gravat modele care sunt variate, dar toate par a arăta un OZN împreună cu străini și un lider tribal cu ceea ce pare a fi un snop de grâu în mână.

sursa

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și