Bizar

Au fost descoperite trei turnuri pe Marte, care arată spre constelația Orion

Pasionații de mistere, au descoperit trei turnuri imense pe Marte. Acestea se află în zona Terra Meridiani, sunt perfect aliniate și par să țintească constelația Orion.

O descoperire fascinantă a fost realizată pe Marte. Este vorba despre trei turnuri, de mărimi extrem de mari. Ele se află în zona cunoscută cu numele de Terra Meridiani și par să fie perfect aliniate.

Interesant este faptul că aceste turnuri ne aduc aminte de piramidele de la Gizeh și par că artă constelația Orion. Vechile texte antice susțin că zeii creatori au venit pe Terra din această constelație și probabil că acesta este motivul pentru care atât piramidele din Egipt, cât și aceste trei turnuri indică locația acestei constelații.

Interesant este faptul că fotografia în care apar cele trei turnuri a fost realizată în 1999, dar abia acum s-au observat construcțiile despre care se crede că sunt de origine artificială.

Marte este poate cea mai misterioasă planetă din sistemul nostru solar, motiv pentru care NASA a trimis rover-ul Curiosity pentru a o explora. Ciudat este că acest rover nu găsește nimic acolo sau poate că informațiile cu adevărat importante nu ajung niciodată în presă.

Înţelepciunea antică şi Constelaţia Orion

Constelaţia Orion este una extrem de cunoscută de către astronomii antici. Situată pe ecuatorul ceresc ea poate fi observată de pe tot Pământul. Figura centrală a culturilor antice, Orion se aliniază perfect cu renumitele piramide egiptene de la Gizeh sau cele găsite la Teotihuacan, Mexic.

loading...

Stelele erau asociate cu Osiris, zeul Morţii şi al Lumii de Jos în Egiptul Antic. Constelaţia Orion este citată în Biblie, în cartea lui Iov.

Actualul nume al constelaţiei Orion derivă din mitologia greacă, unde Orion a fost un vânător gigantic în timpurile primordiale. Unele din aceste mituri ne spune că Orion a fost ucis de un scorpion gigant. Zeii l-au ridicat pe el respectiv pe scorpion pe cer. Alte poveşti ne spun că Orion era în căutarea Pleiadelor.

Tribul de americani nativi Yokut, situat pe Central Valley din California a privit cele trei stele strălucitoare drept picioarele zeilor păduchi.

Populaţia Sari, din nord-vestul Mexicului, a format din cele trei stele centrale, o altă alăturare de stele numită Hapj (însemnând “vânător”) iar stelele au fost botezate: Hap (Odocoileus hemionus – Cerbul catâr), Haamoja (Antilocapra americană, specie de antilopă din America) respectiv Mojet (Ovis canadensis, oaie din America de Nord şi Siberia).

Towers on Mars Image - Au fost descoperite trei turnuri pe Marte, care arată spre constelația Orion
Cele mai vechi texte religioase egiptene relatează că zeii şu coborât din centura lui Orion, asociat cu Osiris şi Sirius asociat cu Isis, care împreună au creat această civilizaţie fabuloasă.

sursa express.co.uk

 

http://www.express.co.uk/news/weird/740837/Three-towers-Mars-Google-YouTube

loading...
To Top