X-Files

Atunci când se petrece o catastrofă pe Terra există și un OZN. Extratereștrii sunt interesați de catastrofe?

După cutremurul din 19 septembrie 2017, din Puebla, sudul Mexicului, care s-a soldat cu 300 de morți și mii de răniți, postul național de televiziune a difuzat un reportaj despre această tragedie. În timpul difuzării reportajului, cameramanii au surprins apariția unui OZN deasupra orașului Puebla.

OZN-ul a survolat mai bine de două minute locul catastrofei, după care a dispărut. Nu este prima apariție de acest gen. Înainte cu trei ore de producerea cutremurului din 1977, trei obiecte cu formă de disc, de culoare verde, au survolat zona dintre Ploiești și București.

Această informație a fost publicată în revista RUFOR, la scurt timp după eveniment. Apariția celor trei discuri a fost observată la orele 18:30. Ele zburau cu o viteză mică și au putut fi observate de mai multe persoane.

În 12 ianuarie 2010, un cutremur devastator avea să distrugă o mare parte din Haiti. La vremea respectivă s-a scris mult despre cauzele care au dus la producerea devastatorului cutremur. Multe voci au exclus cauzele naturale, susținând implicarea unor arme și tehnologii secrete. Se făcea referire la proiectul HAARP.

A doua zi după producerea cutremurului, cameramanii aflați la fața locului au filmat un OZN care a survolat zona la joasă altitudine.
În 12 aprilie 2011, înainte de producerea accidentului de la Fukushima, angajați ai centralei nucleare au observat un obiect misterios care a staționat deasupra centralei aproape un minut.

Unul dintre cele mai interesante cazuri s-a petrecut în 26 aprilie 1986. Mikail Varitsky era angajat la centrala de la Cernobîl. După teribilul accident, el a declarat că imediat după producerea exploziei, se afla cu mai mulți colegi în curtea centralei nucleare.

loading...

Cei prezenți au observat apariția pe cer a unei sfere luminoase care avea un diametru de opt metri. Sfera s-a apropiat de reactorul patru și a emis raze de lumină roșii.

seisme ovni mexique 1 - Atunci când se petrece o catastrofă pe Terra există și un OZN. Extratereștrii sunt interesați de catastrofe?

Această apariție miraculoasă a dus la scăderea temperaturii din interiorul reactorului și evitarea unei explozii.
În anul 2002, ziarul Pravda a publicat un amplu articol cu privire la apariția misteriosului obiect, intervievând mai mulți martori oculari.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top