Descopera

ATLANȚII, POPORUL BLEU

În anul 1932, într-un spital din Franța, s-a petrecut o întâmplare care a alertat pe toți specialiștii din Franța. În una din seri, doi francezi au transportat la spital o femeie de origine engleză. La ieșirea dintr-un sat din apropiere, englezoaica suferise un grav accident. A fost descoperită în mașina sa, care intrase într-un copac de pe marginea drumului.

Femeia a fost transportată la spital și pentru că se afla în stare gravă, mai mulți medici i-au acordat asistența medicală.
Starea în care se afla presupunea transfuzie de sânge. Medicii au descoperit un fapt incredibil, femeia avea sânge de culoare bleu.

Grupa de sânge a pacientei era necunoscută medicilor. Medicii care s-au ocupat de acest caz unic au hotărât ca pacienta să fie transportată într-o rezervă și i-au telefonat unui specialist de la Paris, rugându-l să vină la spital, a doua zi, pentru a le acorda sprijin.

Noaptea a fost una liniștită. O asistentă o vizita pe pacientă, din timp în timp. Dimineața, s-a constata că pacienta dispăruse din rezervă.

Au fost chemate autoritățile care s-au deplasat la locul accidentului. Automobilul englezoaicei dispăruse și el. Câțiva ani mai târziu, un caz asemănător s-a petrecut în Africa de Sud. Un pacient a fost depistat că are sânge de culoare bleu. Și acesta a dispărut în mod misterios din spital.

În scrierile sumeriene întâlnim texte cu privire la zeii cu sânge albastru care au coborât din cer. Sumerienii îi numeau gardienii divini.

Medicina a evoluat însă, răspuns la întrebarea de un vine Rh negativ, nu a putut să dea. S-a presupus că a avut loc o mutație care a generat Rh-ul negativ. Ce a generat această mutație, cum s-a produs ea?

Un făt care are Rh-ul pozitiv este respins de corpul mamei care are un Rh negativ. Nicăieri în natură nu se mai produce acest fenomen. Nici în cazul catârului care provine din împerecherea unui cal cu un măgar nu se produce acest fenomen.

Statisticile arată că, bascii din Spania și Franța, în proporție de 30% au Rh negativ. Mai mult, 60% dintre basci au o genă negativă. Un procent ridicat de Rh negativ este întâlnit și la evreii din estul Israelului.

În ceea ce privește originea bascilor aceasta este necunoscută, iar limba lor este diferită de cele europene.
În Biblie, sintagma sângele lui Dumnezeu o întâlnim aproape în fiecare pagină. Poate că între Dumnezeu și sânge există o legătură.

În America de Sud, sintagma de sânge bleu era utilizată pentru metișii cu părinți negri și europeni. A fost avansată ipoteza că există o a cincea rasă umană, din care au făcut parte și atlanții.

ATLAN%C8%9AII - ATLANȚII, POPORUL BLEU

Arheologul Henry Bac a fost primul care a lansat ipoteza conform căreia atlanții au fost poporul bleu. Egiptenii considerau că divinitățile lor au sânge albastru pentru că erau descendenți ai atlanţilor.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top