The news is by your side.

ATLANȚII, CEA DE A V-A RASĂ

0

A cincea rasă este cea a atlanților. Această afirmație a cercetătorului american Henry Bac a creat multe dezbateri în rândul oamenilor de știință. El a susţinut într-o revistă de specialitate, în anul 1960, că sovieticii dețin probe în acest sens.

Henry Bac susținea că cea de a cincea rasă este cea a unei populații cu sânge diferit, cu pielea de culoare bleu și cu origini nonterestre. Atlanții ar fi fost cei care au pus bazele civilizației egiptene.

El a făcut referire la textele lui Platon în care se spune că atlanții sunt reprezentanții rasei pure, care au trăit cu 12000 de ani înainte de Hristos și pielea lor avea o culoare albastru deschis. Osiris și Thot, două divinități egiptene, sunt reprezentate în culori albastre.

Guanșii

Guanșii au fost băștinași berberi din Arhipelagul Canarelor. O civilizație care a dispărut în mod misterios și care rămân în istorie prin aspectul lor deosebit. Pielea avea culoarea bleu. Mulți specialiști au avansat ipoteza că aceștia au fost descendenți ai atlanților.

După dispariția continentului Atlantida, supraviețuitorii au migrat în diverse colțuri ale lumii. Comunități asemănătoare au fost descoperite în alte insule din Pacific și în zonele meridionale ale Spaniei.

Epoca modernă

Medicii au constatat că după un tratament medicamentos care conține în compoziția sa argint, piele își schimbă culoarea, devenind gri-bleu. Nanoparticulele de argint se dizolvă în stomac și sunt absorbite de sânge, generând culoare bleu a pielii.

CNN a realizat un reportaj cu Paul Karason, un american în vârstă de 57 de ani, care în urma unui tratament medicamentos, care conținea și argint, pielea sa a căpătat culoarea albastră.

Argyria este o boală rară care transformă pielea și albul ochilor în culoarea bleu. Argintul a fost folosit de-a lungul timpului în boli precum epilepsia, respirația urât mirositoare, ca antiseptic. Argintul nu se dizolvă complet în corp. El se acumulează și transformă tot corpul în culoarea albastru.

Dumnezeul sumerienilor

Textele sumeriene descriu divinitățile ca având sânge albastru. Zeii cu sânge albastru au venit pe pământ unde au întâlnit femei de o frumusețe rară și au făcut copii.

ATLANȚII ATLANȚII, CEA DE A V-A RASĂ

La egipteni, culoarea albastră era frontiera dinte profan și sacru. Albastrul semnifică intrarea în cea de a cincea chakra, gâtul, glanda tiroidă. Grație cuvintelor, putem să ne exprimăm sentimentele, dorințele. Gâtul reprezintă cea mai curată zonă a organismului uman.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și