ATLANTIDA ȘI MU, CONTINENTE DEVASTATE DE TREI CATASTROFE

Edgar Cayce, celebrul profet, susținea că înainte de a se produce catastrofa de pe continentul Atlantida, au avut loc alte două catastrofe care au destabilizat subsolul Atlantidei.

El făcea referire la asteroidul care distrusese continentul Atlantida. Unda de șoc afectase și continentul Mu. Pe faimoasele pietre Ica descoperite în Peru, au fost descoperite desene care reprezintă misterioasele continente Atlantida și Mu. Acum 52000 de ani, a avut loc prima catastrofă, iar Florida făcea parte din acest continent, susținea Cayce.

Pietrele Ica prezintă desene care au ridicat multe semne de întrebare, un transplant de organe, transfuzie de sânge la o femeie însărcinată.

Cayce susținea că prima catastrofă s-a produs din cauza unei arme laser pe care atlanții au utilizat-o împotriva animalelor preistorice care omorau oameni și distrugeau vegetația. Raza laser a ricoșat într-un obiect reflectorizant și a pătruns în solul continentului lovind o pungă cu gaze. A urmat o explozie teribilă care a rupt continentul în mai multe insule. A fost Apocalipsa. Milioane de atlanți au murit.

Explozia a afectat și continentul Mu, unde s-a produs un cutremur puternic și un tsunami devastator. Forajele care s-au făcut în anul 2010 în Golful Mexic au demonstrat că în ocean există multe pungi cu metan.

Platon a scris despre această catastrofă, după ce unchiul său a avut o discuție cu Solon, un mare călător, care a ajuns în Templul Sais din Egipt, unde a primit aceste informații de la mari preoți.

Loading...

În anul 1665, preotul iezuit Kircher a avut acces la arhivele Vaticanului, unde a descoperit vechi texte ale marilor preoți egipteni cu privire la Atlantida.

Kircher susținea că după catastrofă, continentul s-a rupt, formând trei insule. Același lucru îl susținea și Platon, iar mai târziu, Cayce.

În apropiere de Bimini se afla capitala, Poseidia. După fiecare catastrofă, atlanții au migrat în est și vest.

loading...

Comentariile sunt închise.