Descopera

Atlantida, cele 7 insule distruse de armele atomice ale zeilor

Atlantida este un subiect care în ultimii 120 de ani a stârnit multe controverse. S-au scris cărți, s-au emis ipoteze. Singurul care oferă informații privind poziționarea Atlantidei este Platon.

Conform spuselor sale, localizarea acestei mase insulare este dincolo de coloanele lui Heracles. Așadar, Atlantida se află dincolo de strâmtoarea Gibraltar, iar dincolo de acestea se găseau acele mari pământuri despre care vorbește la rândul său Seneca și pe care astronomul Ptolomeus, ceva mai târziu, le-a însemnat pe hartă.

Nimeni nu poate să conteste faptul că Platon a avut la dispoziție surse nebănuite, începând cu cele din templul Săis din Egipt și terminând cu pergamentele care vor forma mai târziu marea bibliotecă din Alexandria.

Platon descria existența elefanților și a maimuțelor în acest areal. Mulți au contestat veridicitatea acestor informații. Mai târziu, s-a demonstrat faptul că Europa, Africa și America erau unite și formau un singur continent. În Columbia au fost descoperite plăci pe care sunt gravați elefanți, maimuțe și cămile.

În textele indiene, Atlantida este descrisă a fiind formată din șapte insule care se aflau în Marea de vest și că acestea au fost distruse prin armele marelui zeu Brahma.

Platon mai spune, atunci au alunecat locuitorii în păcat. Din această cauză Zeus a hotărât să-i pedepsească pentru ca să se îndrepte.

loading...

Nu există o explicație la faptul că în Antichitate, spaniolii îi numeau pe catalani și berberi atlanți. Aztecii susțineau că provin dintr-o zonă numită Aztlan, care se afla la răsăritul soarelui și care s-ar fi scufundat în mare.

Populația guanchos care trăia în arhipelagul Canarelor avea trăsături atlante. Înălțimea de doi metri, ochi albaștri, părul blond sau roșcat și aveau o cultură aparte. Se spune că aceștia erau urmașii atlanților.

Berberii erau înalți, blonzi, cu ochii albaștri, purtau săbii lungi cu mânerul în formă de cruce. Ultimele descoperiri au arătat că în zona centrală a Atlanticului, acum 12000 de ani, a avut loc fenomenul de coborâre a plăcii tectonice. Cauzele ar fi vulcanismul sau ciocnirea pământului cu un asteroid, după care au urmat evenimente fără precedent care s-au soldat cu schimbarea înclinării axei terestre sau fenomene climatice. În urma acestui eveniment platforma tectonică a coborât cu 5 kilometri.

A existat un cataclism și atlanții au dispărut. Supraviețuitorii au migrat în mai multe colțuri ale lumii. Ei au pus bazele culturii mayașe, aztece, egiptene.

Se spune că cele 13 cranii de cristal descoperite în diverse colțuri al lumii au fost create de către atlanți. Craniile au fost depozitate într-o piramidă de către olmeci, după care, fiind descoperite de către azteci au fost răspândite în diverse colțuri ale lumii.
Piramidele și sfincșii care se găsesc în diverse colțuri ale lumii sunt creația atlanților.

Aceste structuri nu au fost construite la întâmplare, ci în zonele puternic energetice. Ele făceau legătura între Pământ și Univers, lucru pe care atlanții îl cunoșteau.

atlantida1 - Atlantida, cele 7 insule distruse de armele atomice ale zeilor

Cum au dispărut atlanții este un mister. Poate că ei au plecat acolo de unde au venit, într-un Univers necunoscut

loading...
1 Comment

1 Comment

  1. Lisa Boncila

    26 iulie 2017 at 16:50

    M-am dezabonat din greseala, va salut!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top