ASTRONAUȚII MISIUNILOR APOLLO NU AU FOST SINGURI PE LUNĂ

ASTRONAUȚII MISIUNILOR APOLLO NU AU FOST SINGURI PE LUNĂ

Luna are o parte ascunsă, nevăzută oamenilor. Și din acest motiv, fascinația pentru acest satelit sporește. Fotografiile surprinse de NASA de pe partea nevăzută prezintă o imensă câmpie.

Până la apariția acestor fotografii, specialiștii considerau că suprafața ar fi trebuit să fie bombardată și plină de cratere, la fel ca cea vizibilă, pe care astronomii au observat-o și studiat-o.

O explicație la această diferență între cele două zone ale Lunii ar putea fi diferența de grosime a învelișului selenar. Partea nevăzută are un înveliș mai gros.
Unele porțiuni ale Lunii nu au primit lumină de la Soare timp de milioane de ani, poate chiar miliarde de ani și de aici și anumite transformări și diferențe.

Mulți ufologi susțin că partea nevăzută a Lunii ar fi o imensă bază extraterestră, această zonă fiind greu detectabilă de oameni. Canalul de televiziune rusesc RTR a difuzat un documentar în care doi astronomi ruși au prezentat o serie de imagini care confirmă teoria de mai sus.

Luna, rezultatul unui impact gigantic

Tot mai mulți cercetători susțin teoria conform căreia Luna s-a format ca urmare a unui impact între proto-Terra și un corp celest de talia planetei Marte, numită Theia. Acest impact a avut loc acum 4,4 miliarde de ani.

În cadrul misiunilor Apollo, au fost realizate 18600 de fotografii. Între 1966 și 1968, americanii au derulat programul Surveyor, în cadrul căruia au fost lansate pe suprafața lunară șapte sonde spațiale care au transmis zeci de mii de imagini de pe suprafața lunară.

Loading...

De menționat este faptul că pe o cameră de filmat, mai multe bacterii de tip Streptococ au supraviețuit într-un mediu ostil timp de trei ani. Această constatare a fost făcută în momentul în care astronauții din cadrul misiunii Apollo 12 au adus pe Pământ camera de filmat.

Din păcate, doar o mică parte dintre zecile de mii de fotografii au fost publicate.

Ziarul Pravda, există civilizații pe Lună

În 5 octombrie 2002, Pravda publica un articol în care susținea că atât NASA, dar și agențiile spațiale rusești dețin probe care confirmă existența unor civilizații pe Lună. În acest sens, autorii articolului au amintit fotografiile de pe suprafața lunară în care se puteau observa urme de șenile ale unor vehicule sau ruine ale unor orașe care ocupă o suprafață de câțiva kilometri.

Ruinele au forma de domuri, piramide, între ele legătura făcându-se prin tuneluri. În apropiere de craterul Tiho au fost surprinse imagini ale unor excavări sub formă de terase.

rp_sistemul-solar-Luna.jpgRenumitul specialist Hoagland declara, Luna a fost utilizată ca bază operațională de către extratereștrii, în timpul activității acestora pe Pământ. El își susține teoria și prin luminile care au fost fotografiate ieșind din craterul Aristarque și care conform opiniei sale sunt dovada existenței unei civilizații extraterestre.

loading...

Related posts