Astrologul Ioan Burculeţ anunţă incendii puternice şi alte accidente în perioada care va urma

Astrologul Ioan Burculeţ anunţă incendii puternice şi alte accidente în perioada care va urma

Specialistul în astrologie Ioan Burculeţ a prevestit că va fi o perioadă agitată, atât în lumea politică şi socială, dar şi cu multe accidente.

Ioan Burculeţ a prevestit că vor avea loc multe arestări, că lumea politică de la noi se zdruncină, scrie stirilekanald.ro. Şi a scris despre asta din septembrie, pe blogul său, Constelaţia Destinului.

A prevestit şi că vor fi accidente multe, incidente la metrou, dar şi multe incendii.

Pe pagina sa de socializare Ioan Burculeţ a postat, în urmă cu o zi, un mesaj în care anunţă noi incendii chiar în aceste zile.

„Interesant este că vor fi două incendii. Ulterior, o cisternă fără a pune în pericol traficul va fi răsturnată şi dincolo de toate acestea în Sud de Bucureşti… va mai arde ceva. Ei bine, în total trei…

În Nordul Moldovei un fenomen ciudat şi căldura, pentru care mai după spre orele serii de mâine (n.r. azi) o să aflăm cu toţii ceea ce tot mă „chinui” de trei saptamani.

O femeie… Dacă mai iau în calcul o mişcare seismică va fi normalitate şi nu de intensitate.

Şi cu toate acestea trebuie să ne gândim că ne aşteaptă un nou fenomen de Lună Nouă în care Scorpionii neevoluaţi o vor lua pe arătură”, a scris pe pagina sa de Facebook, Ioan Buruculeţ.

CATEGORIES
Share This
>