Descopera

Astrologia, știința care ne guvernează viața?

Astrologia a constituit o parte integrantă a vieții în China. Liderii comuniști și raționaliștii contemporani au încercat să elimine influența astrologiei din rândul populației, catalogând-o drept o superstiție.

De-a lungul istoriei, in lumea occidentală astrologii au pretins ca există influențe importante între mișcările planetelor și viața oamenilor. Chiar dacă la prima vedere pare puțin straniu, evenimente majore, precum apariția cometelor la nașterea unor personaje celebre precum Iulius Caesar sau la declanșarea evenimentelor precum Primul Război Mondial, sunt cele mai de preț argumente ale astrologilor.

Pe lângă aceste argumente ale astrologilor, au existat numeroase personaje publice care au adoptat un stil e viață în funcție de zodiac. Fostul președinte american Roland Regan și soția sa Nancy Regan au fost recunoscuți că și-au ghidat viețile după mersul planetelor cu mult înainte de a ajunge la Casa Albă. Cuplul prezidențial era cunoscut pentru faptul că nu lua nicio decizie importantă fără să consulte zodiacul. De cele mai multe ori, Regan a fost considerat un om politic moderat, care nu a făcut greșeli majore în lunga sa carieră politică.

În India, fostul prim-ministru Indira Ghandi era recunoscut pentru deciziile politice moderate și pentru faptul că astrologia juca un rol important în viața sa. Cel mai ciudat aspect din viața lui Indira Ghand este că zodiacul nu a putut să-i prezică faptul că în 1984 va muri în urma unui atentat. Probabil că inexactitatea zodiacului este influențată de mâna destinului și din această cauză anumite evenimente tragice sunt imposibil de prevăzut.

Astrologii mai susțin că zodiacul este precum o busolă, care indică doar direcția în care trebuie să mergem și nu prezice viitorul, așa cum au senzația cei mai mulți dintre oameni. Atunci când de aflăm în fața unei decizii importante, întotdeauna să consultăm poziția planetelor pentru ca lucrurile să meargă cât mai bine. Astfel, astrologia joacă un rol important în viaţa oamenilor, indiferent de părerile care denigrează această știință.

astrologie - Astrologia, știința care ne guvernează viața?

Fie ca vrem sau nu, fie că tradiția sau nivelul educațional ne permite sau nu să credem în veridicitatea acestei științe, astrologia guvernează viața fiecărui suflet care trăiește pe această planetă.

loading...
loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top