Astrofizician:”Big Bang-ul nu este începutul universului și cunoaștem acest adevăr de 40 de ani”

Potrivit astrofizicienilor, Big Bang-ul nu a fost momentul în care s-a născut universul nostru și această teorie este cunoscută de 40 de ani și ținută la secret.

Până în prezent, ne-a fost indusă ideea că universul s-a născut în urma Big Bang-ului. Într-o lucrare științifică, omul de știință  Ethan Siegel. susține că această teorie este eronată.

Potrivit lui Siegel Universul nu s-a născut în urma Big Bang-ului, ci extrapolând trecutul său se ajunge la ideea că încă din cele mai timpurii momentele ale sale, întreaga materie se afla într-o stare densă, unde temperaturile ajungeau spre infinit. Aceasta este teoria singularității, din care materia s-a dezvoltat treptata și în cele din urmă, pese milioane de ani, va ajunge să se răcească complet și atunci sfârșitul Universului va fi inevitabil.

În acest sens, omul de știință sugerează că teoria Big Bang-ului este una eronată, iar anumite medii științifice cunosc acest adevăr de circa 40 de ani.

Cu toate acestea, omul de știință susține că acest fenomen s-a petrecut cu adevărat, dar nu a fost punctul principal, care a declanșat nașterea universului nostru.

Loading...

Teoria Big Bang-ului

Acest model este susținut de explicațiile cele mai complete și corecte din punct de vedere științific. Termenul de Big Bang, în general, se referă la ideea că Universul s-a extins de la o singularitate primordială fierbinte și densă acum aproximativ 13 miliarde de ani.

„Teoria Big Bang” este modelul care explică apariția materiei, energiei, spațiului și timpului, altfel spus a existenței Universului. Această teorie încearcă să explice de ce universul se extinde permanent încă de la apariția sa, și de ce pare a fi uniform în toate direcțiile.

rp_univers1.jpg

„Teoria Big Bang” este modelul care explică apariția materiei, energiei, spațiului și timpului, altfel spus a existenței Universului. Această teorie încearcă să explice de ce universul se extinde permanent încă de la apariția sa, și de ce pare a fi uniform în toate direcțiile.loading...
S-ar putea să-ți mai placă și