Descopera

Aspartamul este excrement de bacterii modificate genetic

2views

În 1999, „The Independent” a publicat un articol intitulat “cel mai folosit îndulcitor din lume se produce cu bacterii modificate genetic”, care a relevat că Monsanto a folosit cu bună știință adăugarea aspartamului în băuturile răcoritoare din Statele Unite – și că aspartamul este obţinut din bacterii modificate genetic.

Acest raport, care rămâne una dintre cele mai vechi informații cu privire la aspartam apăruta într-o publicaţie de masă, a trecut nebăgat în seamă la data apariţiei – probabil pentru că implicaţiile acestei informaţii au fost subestimate de-a lungul timpului şi astfel informaţia a fost uitată.

Din 1999, lumea a devenit un pic mai atentă la Monsanto și la aspartam, dar ignoranţa încă abundă în ceea ce priveşte provenienţa acestuia. În timp ce tot mai mulți oameni încep să descopere efectele distructive ale aspartamului asupra sănătății noastre, ştiu ei oare care este procesul lui tehnologic? Din fericire, un document din 1981, pentru producția de aspartam, ascuns odată în sertarele birourilor de brevete, este acum disponibil on-line pentru ca toată lumea să-l vadă – și se confirmă tot ceea ce Monsanto a fost încântat să ne comunice în 1999, înainte că dezvoltarea lor spectaculoasă să reclame o mai mare prudență.

Procesul de producție
Brevetul, care are dreptul de producţie pentru aspartam și este acreditat la Bahl, Roşe, and White, sintetizează procesul, după cum urmează:

“Îndulcitorul artificial aspartam, o dipeptidă cu formula unui ester N metilic al aspartilfenilalaninei, este produs folosindu-se un microorganism clonat [sic]. Un ADN care codifică o peptidă stabilă cu catenă mare,format dintr-o secvență de aminoacizi care se multiplică (aspartil fenil), este inserat într-un vehicul de clonare, care, la rândul său, este introdus într-un microorganism gazdă adecvat. Microorganismul gazdă este însămânţat într-un mediu de cultură, și peptida mare, conținând secvenţa de aminoacizi, se recoltează din acesta. Grupa carboxil liberă a peptidei este benzilată și apoi hidrolizată rezultând benzil Aspartil fenil dipeptida. Această dipeptidă este metilată și apoi debenzilată până la forma numită aspartam.. ”

Loading...

Acest jargon ştiinţific ascunde (poate în mod deliberat) un proces cu adevărat tulburător :

1.) “Microorganismele clonate” (pe care brevetul le arată ca fiind o formă genetic modificată de Escherichia Coli) sunt cultivate în rezervoare ale căror medii sunt adaptate pentru a le ajuta să se înmulţească.

2.) Culturile de E. Coli bine nutrite filtrează proteinele care conțin segmentul de aminoacid fenilalanin-aspartamic necesar pentru obţinerea aspartamului.

3.) Proteinele care conțin aceste segmente sunt “recoltate” (de exemplu, asistenții de laborator colectează dejecţiile bacteriilor).

4.) Fecalele sunt apoi tratate. Aceasta include un proces de metilare (adăugarea unui exces de alcool toxic, metanol, pentru protecţia dipeptidelor).

În timp ce bunul simț semnalează că această urâciune nu are ce căuta în apropierea oamenilor, autorii invenţiei nu au făcut nici un secret din convingerea lor că aspartamul constituie un îndulcitor sigur şi hrănitor:

“Aspartamul nu este doar mai dulce decât zaharoza, dar este de preferat ca şi aliment zaharozei. În timp ce zaharoza poate furniza organismului doar ceva mai multă energie, aspartamul este compus din aminoacizi, elemente constitutive ale proteinelor din corp, și ca şi alte proteine, ​​este digerat de către enzimele digestive din stomac până la constituenții săi aminoacizi, oferindu-i astfel valoare nutritivă. […] Pentru aceste motive, aspartamul promite că, în viitor, zahărul să fie înlocuit cu îndulcitori. ”

aspartam

Deci, uite că îl avem: un document oficial care nu numai că dezvăluie adevărul șocant din spatele producției de aspartam, dar, de asemenea, admite în mod deliberat că acesta a fost destinat consumului în masă ca substitut al zaharozei. Prin urmare, data viitoare când cineva pretinde că reţinerea ta în legătură cu acest îndulcitor este nefondată, trimite-i să studieze acest document – căci adevărul din spatele aspartamului este acum la vedere.