Artefactul Lolladoff indica locul de unde vin extraterestrii?

Se pare că Egiptul nu este singurul loc care a fost vizitat de extratereștrii, în cele mai vechi tipuri. Nepalul este un alt astfel de loc, unde s-a găsit o dovadă incontestabilă cum că acum câteva milenii extratereștrii și-au făcut simţită prezența.

Caracteristicile artefactului Lolladoff

Artefactul Lolladoff, sau placa Lolladoff poartă amprenta unei istorii misterioase și interesante. A fost descoperit în Nepal, undeva prin anii ’40, și are o vechime de cel puțin 12.000 de ani.

Artefactul are forma unui disc cu mai multe striații în formă de curbă, care seamănă foarte bine cu galaxia noastră. Undeva spre exteriorul pietrei se poate vedea chipul unei ființe umanoide, probabil extraterestru.

Galaxia noastră a mai fost desenată și de alte culturi, precum cea Indiană sau Incasă, în forma unei spirale. Probabil că locul unde a fost desenat extraterestrul reprezintă sistemul solar din care provine această civilizaţie.

Este foarte greu de descifrat această piatră, mai ales în condițiile în care nu există o hartă precisă a galaxiei noastre.

Loading...

Nimeni nu poate preciza cărei civilizații a aparținut, dar toți arheologii sunt de părere că placa Lolladoff prezintă o etapă importantă din istoria omenirii.

lolladoff

Contactul cu civilizații extraterestre este cert, datorită imaginii stranii a extraterestrului. Misterul intervine atunci când s-a încercat stabilirea provenienței pietrei.

Nu se poate spune cu exactitate dacă a fost confecționată de om sau de o civilizaţie extraterestră.

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și