Descopera

Artefactul extraterestru desprins dintr-un OZN

Ceea ce la inceput parea o simpla cursa de rutina, avea sa se transforme intr-un eveniment marcant pentru un barbat din America, atunci cand un OZN a planat la mica distanta de acesta si a lasat in urma un obiect luminos misterios, posibil un artefact extraterestru.

Nu poti convinge oamenii de existent unor fiinte din afara Pamantului decat daca vad cu propii lor ochi, sau daca o explicatie oficiala ies (cumva) la iveala. Dar ce se intampla cand un sceptic inrait devine convins de existenta acestui fenomen OZN? Aparent, ca si in celelalte cazuri solide, nimeni nu il crede.

In 1986, Bob White si prietenii sai conduceau din Denver spre Las Vegas pe o autostrada pustiita in apropierea granite dintre Colorado si Utah. Undeva in jurul orei doua dupa miezul noptii, prietenul sau a observant o lumina ciudata in departare si a decis sa-l instiinteze si pe White de aceasta.

La prima vedere, omul ce dormea pe bancheta din spate nu a dat prea multa importanta luminii, asa ca s-a bagat inapoi la somn. A doua oara totusi, acesta a fost trezit la timp pentru o experienta UFO spectaculoasa, ce avea sa-I schimbe viata pentru totdeauna.

White a vazut o lumina mare si orbitoare pe cer, moment in care s-a desteptat si a privit uluit aparitia. Dupa cum descrie, obiectul a aparut la aproximativ 100 de metri de acesta, si era gigant….absolut urias,” a relatat domnul White. “Luminile s-au inaltat spre cer si s-au conectat cu o alta pereche de lumini tubulare, similar cu un neon, marcand probabil chiar nava mama,” a concluzionat acesta.

In timp ce privea scena inmarmurit, OZN-ul luminous si-a continuat drumul spre est pana a disparut din campul visual al martorilor. In timp ce nava se departa, White a observant o lumina portocalie ce s-a desprins din aceasta si palpaia in drum spre pamant.

Era de un rosu extrem de aprins cand am ajuns la ea,” a spus White. “Dar in timp s-a racit sufficient de mult cat sa o ridic.”

loading...

Barbatul a ridicat obiectul misterios si l-a asezat cu grija in portbagajul masinii. Din prima inspectie a rezultat ca obiectul are o suprafata metalica rigida si masoara 7 centimetrii si jumatate. Are o forma de lacrima si cantareste mai putin de 2 kilograme. Compozitia acestuia a fost determinate ulterior ca fiind din aluminiu.

Dupa ce a asistat la acest eveniment, Bob White a devenit dintr-un sceptic convins, intr-un adevarat supporter al fenomenului OZN. Inca de la acest incident incearca sa dovedeasca ca obiectul gasit de acesta este de natura extraterestra, dar fara success.

White a trimis a mostra catre Institutul de Stiinta din New Mexico, dar dupa cateva teste effectuate, cercetatorii au negat variant propusa de barbat cum ca ar fi un lucru din afara pamantului.

Sergentul Gary Carpenter de la Institutul de Aeronautica din America de Nord spune ca aceste raporturi vizand obiecte stranii pe cer sunt ceva comun, insa niciunul din acestea nu s-a dovedit a fi o nava extraterestra.

De obicei se dovedesc a fi doar resturi venite de la un satelit care se descompune, iar luminile probabil ca provin de la dispositive pamantesti. Alte lumini pot fi explicate ca si stele cazatoare, sau chiar resturi cazute de la vre-un avion civil,” a declarant Sergentul.

Dupa toti acesti ani, White este inca convins ca obiectul misterios aflat in posesia sa are origini extraterestre, chiar daca a cheltuit peste $60,000 pe testarea in repetate randuri a lucrului. Acesta il impacheteaza intr un support de arme si ii schimba locul in fiecare zi.  Convins de adevar, barbatul si-a jurat ca intr-o buna zi sa releve originile bizarre ale obiectului.

artefact ozn - Artefactul extraterestru desprins dintr-un OZN

Nu stiu ce trebuie sa mai fac sa dovedesc cee ace este adevarat. Nu ai cum sa inventezi asa ceva!”

conspiratia.com

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top