Arsenie Boca și picturile profetice din Biserica de la Drăgănescu! Viitorul este acum

Arsenie Boca și picturile profetice din Biserica de la Drăgănescu! Viitorul este acum

Arsenie Boca, unul dintre cei mai mari oameni de cult din secolul trecut, a realizat de-a lungul vieții sale numeroase picturi profetice. Acestea sunt de-a dreptul fantastice și ascund numeroase informații despre viitor, adică despre zilele noastre.

Arsenia Boca, în perioada comunistă, a fost contestat și exclus din viața monahală. În 1968, pentru 15 ani, a fost forțat să se retragă din viața monahală. Acesta, pentru că nu a putut să se țină departe de ortodoxism, a ales să se retragă la Biserica din Drăgănescu din Giurgiu. Aici a realizat o serie de picturi, care sunt desprinse din viitor, adică din zilele noastre.

Frescele lui sunt diafane, iar imaginile sunt însoțite de metafore care se referă la slăbiciunile și păcatele oamenilor. Aceste metafore sunt profetice, dar extrem de greu de înțeles pentru vremea în care au fost realizate.

Interpretate în prezent, picturile par să aibă un sens și descriu cu lux de amănunte ceea ce se întâmplă în zilele noastre.

De exemplu, una dintre scene descrie două turnuri în flăcări. Oamenii de cult susțin că acestea sunt de fapt evenimentele care s-au petrecut în ziua de 11 septembrie 2001 la Word Trade Center.

O altă frescă arată un bărbat, care stă pe un fotoliu și vorbește la telefon. Această pictură este însoțită de un mesaj de-a dreptul ciudat:

Loading...

”M-am însurat, Mi-am rotunjit țărâna, Mi-am cumpărat milioane de cai putere, Caut locuință pe o altă planetă, Așa că rogu-te să ma ierți…nu pot veni, Nu mai am această preocupare… ”

  • boca
  • boca7
  • boca111

În alte picturi se pot vedea rachete, antene de satelit, dar și îngerii care privesc de sus tot ceea ce se întâmplă. De asemenea, diavolul este nelipsit. El iese din gura unui pește mare sau a unei reptile și ține în mână un contract. Acesta este oferit tuturor celor care vor să ducă o viață bună și lipsită de greutăți.

loading...

Related posts