Take a fresh look at your lifestyle.

ARMELE TĂCUTE CARE UCID

În toamna anului 2016, mai mulți diplomați americani angajați ai ambasadei din Cuba au fost internați în spitale pentru probleme auditive, vertij sau edem cerebral. Sarea lor a fost atât de gravă, încât au fost obligați să se reîntoarcă în SUA.

La câteva zile de la acest incident, CNN a prezentat știrea că mai mulți diplomați canadieni au părăsit Cuba din aceleași motive.

Diplomații americani au susținut că în apropierea reședințelor pe care le ocupau a fost amplasat un dispozitiv sonor.
La cinci luni după acest incident, relațiile diplomatice dintre SUA și Cuba deveniseră foarte tensionate, cu toate că autoritățile cubaneze au negat existența unui astfel de dispozitiv sonor. Ca urmare a acestei situații, SUA au expulzat doi funcționari diplomatici cubanezi.

La aproape doi ani de la acest incident, cercetători de la Universitatea Pennsylvania care au investigat cazul au declarat că diplomații au suferit comoții cerebrale fără traumatisme craniene. Comoțiile au fost cauzate de o armă sonică. Sunetul a fost fie de înaltă intensitate, fie de joasă frecvență.

Moscova, 1962


În anul 1962, mai mulți angajați ai ambasadei SUA din Moscova au fost depistați cu forme de cancer, alții prezentau dureri de cap, stări de vomă și epuizare. Cauza acestei stări a fost descoperită în pereții ambasadei, unde erau dispozitive care produceau unde microelectrice.

Undele afectau sistemul nervos și produceau forme galopante de cancer. Dispozitivele au acționat asupra angajaților timp de 12 ani, perioadă în care mai mulți funcționari au murit de cancer.

Loading...

Infrasunetul, o armă mortală


Infrasunetul poate să parcurgă distanțe mari, fără să piardă din intensitate. Este o armă letală care distruge creierul. În anul 2007, autoritățile din Georgia au folosit generatoare acustice în cadrul unei demonstrații. Protestatarii au părăsit zona acuzând puternice dureri de cap.

armele-secrete

Arme asemănătoare au fost folosite de americani în războiul din Irak. Soldații irakieni erau panicați, debusolați, dezorientați. A rămas celebru cazul mai multor soldați irakieni înarmaţi care s-au predat unui jurnalist american care nu avea la el decât un aparat de filmat.

Ultrasunetul este utilizat în așa-numita curățire a creierului. Subiectul uită amintirile, își uită trecutul.

loading...

Comentariile sunt închise.