Conspiratii

ARMELE PSIHOTRONICE, RĂZBOIUL PARAMENTAL

0views

În anul 1989, SUA acordau lui Wayne Bruncan un brevet ieșit din comun. Este vorba despre transmiterea unui sunet în creierul unei persoane prin iradierea capului cu microunde cu o frecvență cuprinsă între 100 și 10000 de MHz.

Aceste unde iau forma unor impulsuri periodice recurente, de scurtă durată, modulate în frecvență. Fiecare impuls este format din 20 de pulsații.

Experimentele cu sunetul indus au dat rezultate și pe persoane surde. Între timp, lucrurile au evoluat și s-a ajuns la rezultate excepționale.

În timpul războiului rece, când era preluat un imobil care urma să fie locația unei ambasade, americanii controlau zidurile clădirii pentru a verifica dacă există microunde.

În anul 1962, la ambasada SUA din Moscova, mai mulți angajați au avut probleme de sănătate, dureri mari de cap, grețuri, anemie, angoasă, depresie, scăderea capacității intelectuale. Pereții ambasadei erau impregnați cu microunde.

Loading...

Aceste arme au fost numite arme invizibile sau razele morții. Armele psihotronice schimbă comportamentul uman. Subiectul devine un simplu executant, ușor de manipulat, care execută ceea ce mesajul îi transmite.

Sunt memorabile imaginile cu soldații irakieni care s-au predat americanilor, în același moment, ca și cum ar fi fost un semnal care le-a indus ideea că trebuie să capituleze.

Lucrurile au evoluat de așa manieră, încât armele psihotronice scot din funcțiune sisteme electronice, aparatură ultra performantă.

În anul 1974, rușii au reușit performanța de a induce starea de somn cu ajutorul undelor electromagnetice.
În ceea ce privește România, generalul Mircea Chelaru a făcut declarații despre atacurile psi la care sunt supuși românii. El vorbește despre un adevărat război paramental care se duce în lume.

Generalul Chelaru susține că populația României este manipulată prin cel mai insidios vector de atac mental. Televiziunile noastre preiau produse și le dau pe post cu o frecvență care depășește rata de 1/16 sec. În spatele ecranului, sau pe ecran, există o imagine indusă subliminal pe care nu o percepi la nivelul retinei, care percepe secvențe doar cu o viteză de 1/16. Dacă e mai mare, nu o mai vezi, dacă e mai mică, o vezi secvențial, pe părți, ca la cinematograf.

ARMELE PSIHOTRONICE

În clipa în care se merge cu o viteză de 1/100 nu mai vezi nicio imagine, ci o continuă lumină albă. Această lumină albă se transmite prin ecran, dar în realitate, prin ea se transmit informații pe care le recepționează subconștientul, pentru modificarea atitudinii și a stărilor mentale.

În anul 2011, în SUA a izbucnit un mare scandal care a fost cercetat de o comisie a Congresului american. Mai mulți americani au susținut că sunt atacați cu arme psihotronice, trăiesc într-o continuă stare de teroare, sunt bombardați cu stări și gânduri care nu sunt ale lor și că au dureri fizice insuportabile.loading...