X-Files

Armata SUA, ATACATĂ de EXTRATEREȘTRI. O DRONĂ MILITARĂ, DISTRUSĂ de un FASCICUL de LUMINĂ

Un videoclip incredibil care a devenit viral pe internet arată cum o dronă militară americană urmărește un OZN în Afganistan. Cel puțin așa susține utilizatorul care l-a făcut public pe Youtube.

Clipul arată cum drona americană surprinde prezența unui obiect zburător neidentiicat, cu doar câteva secunde înainte ca acesta să tragă un fascicul de lumină puternică pentru a scăpa de intrus.

Clipul, care a fost vizualizat de 140.000 de oameni, a fot postat de canalul media UFO Today care susține că îl deține de la o sursă guvernamentală anonimă.

Imaginile surprind momentul în care drona urmărește un mic obiect zburător, într-un peisaj care seamănă cu un deșert, despre care se presupune că ar fi în Afganistan.

Când micul obiect zburător dispare după un colț, un fascicul puternic de lumină pare să fi ars echipamentul de observație a dronei, a cărei imagine apare distorsionată.

UFO Today susține că a incercat să verifice imaginile video, despre care sursele militare au precizat că par a fi înregistrări originale ale unei drone militare.

loading...

drona urmareste ozn 465x390 - Armata SUA, ATACATĂ de EXTRATEREȘTRI. O DRONĂ MILITARĂ, DISTRUSĂ de un FASCICUL de LUMINĂ

De asemenea, aceeași sursă mai precizează că acest atac este doar unul dintre cele care au avut loc în ultima perioadă.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top