Mistere

Conspiratii

Armata Rusiei a invadat Crimeea pentru a pune mâna pe secretele piramidei construite în era dinozaurilor

2views

Conflictul armat din Crimeea, Ucraina, poate avea un substrat ascuns ochilor opiniei publice, în condițiile în care în zona respectivă se află cel mai vechi sanctuar al unei civilizații care a trăit pe Terra încă din timpul dinozaurilor.

Chiar dacă această teorie pare a fi una a conspirației, cea mai veche piramidă de pe Terra a fost descoperită în apropierea orașului ucrainean Lugansk. Conform arheologilor care au realizat marea descoperire în 2012, piramida are o vechime impresionantă fiind construită de către o civilizaţie necunoscută în epoca dinozaurilor, adică cu aproximativ 160 de milioane de ani în urmă.

Postul de televiziune ICTV din Ucraina a prezentat un reportaj, în care omul de știință Vitali Goh spune că a descoperit o piramidă gigantică, având o înălțime de 45 de metri și cu latura bazei de 72 de metri.

El susține că piramida a fost construită pe vremea când trăiau dinozaurii. Construcția este trunchiată, precum o piramidă maya, dar aspectul său se aseamănă mai mult cu una egipteană.

Interesant mai este faptul că această piramidă ciudată este goală pe dinăuntru, iar la baza ei se află un sarcofag în care este îngropată o mumie. Nu s-au dezvăluit prea multe aspecte cu privire la corpul mumiei, dar conform zvonurilor apărute, se pare că are o lungime de maximul 1,5 metri și nu pare să aibă caracteristici umane, ci mai degrabă extraterestre.

Loading...

Pe lângă această mumie, numeroase artefacte dar și texte antice au fost scoase la lumina zilei de către arheologi. Gurile rele spun că odată descifrate aceste manuscrise, istoria omenirii, dar și numeroase alte secrete despre civilizațiile antice vor fi elucidate. De asemenea, este posibil ca informații prețioase cu privire la creație să fie dezvăluite.

Pornind de la aceste aspecte ieșite din comun, există numeroase voci ale specialiștilor din întreaga lume, care susțin că de fapt armata rusă este interesată în mod special de aceste descoperiri, motiv pentru care a invadat și a pus stăpânire pe Crimeea. Piramida antică din Lugansk ar reprezenta punctul de interes major pentru Moscova datorită secretelor pe care le ascunde.

piramida ucraina

Aceste informații sunt încă la stadiul de zvon, dar după cum bine știm nu poate să iasă fum fără foc, mai mult atât, aceste practici neortodoxe au fost aplicate și de americani în diferitele războaie pe care le-au purtat pe glob. Chiar dacă adevărul nu se va afla niciodată și nici noi informații despre cea mai veche piramidă din lume și secretele pe care le adăpostește nu se vor mai face publice, perspectiva unei alte teorii conspiraţioniste a fost deschisă.

loading...