The news is by your side.

ARMA INVIZIBILĂ pe care Hitler o folosea pentru a CONTROLA LUMEA

0

Greutăţile războiului l-au afectat chiar şi pe cel care credea că va îngnunchea întreaga lume. Ipohondru şi paranoic, Adolf Hitler se droga frecvent cu un cocktail de amfetamine, spermă de taur, otravă pentru şobolani şi morfină, scrie dailymail.co.uk. Acest amestec îi era pus la dispoziţie de un medic cunoscut drept „maestrul injecţiilor”.

Februarie, 1944. Izolat în luxoasa sa locuinţă din Obersalzberg, alături de Eva Braun, Hitler a comandat retragerea armatei sale din Ucraina, în timp ce Marea Britanie bombarda Berlinul, iar aliaţii îl părăseau unul câte unul.

Imperiul pe care îl visa invincibil se năruia, încetul cu încetul, însă, Hitler se retrăsese într-o altă lume, animată de consumul de stupefiante pe care i le punea la dispoziţie medicul său, Theodor Morell.

Liderul nazist încerca cu disperare să arate că este viril şi consuma peste 80 de tipuri de droguri în fiecare zi, fapt despre care medicii şi istoricii spun că l-a transformat într-un criminal cu sânge rece, scrie jurnalul.ro. Partenera sa cu 22 de ani mai tânără, Eva Braun consuma acelaşi amestec de substanţe.

Medicul a declarat că înainte de a-i administra injecţia cu droguri, pacientul „A” (n.r. Adolf Hitler) dădea semne de oboseală, însă, imediat după ce amestecul îşi făcea efectul, pacientul devenea o cu totul altă persoană. Un raport medical arată că liderul nazist avea eczeme cronice şi crampe ale stomacului. Hitler consuma cocainăpentru a-şi curăţa sinusurile” şi picături pentru ochi dizolvate în cocaină.

Potrivit Mediafax, metodele medicului Morell erau extrem de controversate, alţi medici fiind de părere că acesta era un agent dublu care încerca să îl otrăvească pe Hitler. Morell îl injecta pe Hitler cu extracte din testicule de tauri tineri, pentru ca acesta să facă faţă cerinţelor tinerei sale iubite Eva Braun.

De asemenea, Eva Braun primea pastile pentru a-şi inhiba ciclul menstrual pentru a-şi putea satisface partenerul în rarele ocazii când războiul nu-i solicita acestuia prezenţa alături de comandanţii celui de-al Treilea Reich.

Popularitatea medicului german a crescut într-atât încât nu mai avea nicio zi liberă. Toţi apropiaţii lui Hitler îi solicitau sfatul medical, dar mai ales, amestecurile minune pe care le consuma liderul lor.

hitler-2 ARMA INVIZIBILĂ pe care Hitler o folosea pentru a CONTROLA LUMEA

Medicul i-a tratat chiar şi pe Mussolini, afaceristul Alfried Krupp, actriţa Leni Riefenstahl, Heinrich Himmler, Joachim von Ribbentrop, ambasadorul Japoniei, Hiroshi Oshima. Chiar şi soţia lui Hermann Goring a trecut prin tratamentele controversate ale medicului nazist.

Pe măsura ce Führer-ului cerea din ce în ce mai multe droguri, organismul său s-a deteriorat într-atât încât nici măcar celebrul medic german nu a mai avut ce face. Venele, fiind perforate atât de des, erau inflamate, iar braţele sale erau pline de cicatrici şi pielea avea o nuanţă maronie.

Daca ți-a plăcut articolul nu uita de grupul nostru secret pe Facebook. Hai si tu acum!

loading...
S-ar putea să-ți mai placă și