Descopera

ARIENII VEDICI, PROPULSIA MERCUR VORTEX PENTRU APARATELE DE ZBOR

Mai multe texte antice hinduse descriu un aparat asemănător unui avion care se deplasa de pe o planetă pe alta. În anul 1952, este descoperită o adevărată enciclopedie care conține 3000 de pagini și descrie aparate de zbor care funcționau pe bază de mercur vortex, un fel de propulsie electrică.

Această tehnologie este străină omului modern și aparținea arienilor vedici, o populație care a trăit acum 7000 de ani. Mașinăria era numită Vimana care în traducere înseamnă ca o pasăre.

Aceste mașini sunt prezentate pe trei categorii. Unele zburau doar pe Terra, prin ape și aer, altele zburau către alte planete și cele din a treia categorie efectuau zboruri către alte lumi.

În textele hinduse sunt descriși piloții care erau luptători și purtau costume de protecție. În anul 1969, o altă descoperire avea să facă senzație în lumea științifică. În subsolul Muzeului de Antichități din Cairo a fost descoperită o cutie pe care scria pasăre.

Obiectul era modelul la scară redusă a unui planor vechi de 2000 de ani. Obiectul avea o lungime de 18 centimetri și respecta principiile aerodinamicii.

Planorul era funcționabil, zbura în momentul în care era lansat în aer. Textele vechi babiloniene descriu modul de construire și pilotare a unui avion. Textul este de o mare acuratețe și se referă la părțile din cupru și grafit ale unui avion și descrie efectele de frânare a aerului asupra stabilității avionului.

loading...

Cercetătorii au făcut de-a lungul anilor mai multe descoperiri cu privire la implicarea unei civilizații misterioase în evoluția omenirii. Poate că una dintre cele mai spectaculoase s-a produs în anul 2007, în vestul Antarcticii, atunci când americanii de la baza Macor au înregistrat o activitate neobișnuită pe unul din vârfurile munților.

Au fost înregistrate semnale ciudate și s-a observat că în câteva zile, calota de gheață de pe un munte din apropiere s-a topit, dând la iveală un dispozitiv tehnologic de o complexitate extraordinară. Obiectul avea forma unui trunchi de con, cu baza o elipsă și funcționa ca un fel de baliză cosmică. Ca dimensiuni era cât o clădire cu trei etaje.

Americanii nu au putut identifica sursa excepțională de energie care a putut topi masa gigantică de gheață, baliza fiind acoperită cu un strat de gheață de peste 200 de metri.

După topirea gheții, baliza începuse să emită sunete luminoase, de o intensitate colosală, într-un ritm rapid, asemănător pulsarilor.

Una dintre cele mai mari descoperiri din Mezoamerica s-a produs în anul 1952, atunci când a fost descoperit mormântul regelui mayaș Pascal cel Mare. În mormânt a fost descoperit un basorelief care îl reprezenta pe rege într-o mașinărie care decola.

Accesul la mormânt a fost foarte greoi pentru că se afla la o adâncime de 22 metri. Aparatul de zbor era împănat cu un șarpe cu două capete, având simbolistica reptiliană care ne duce cu gândul la Anunnaki.

Ciudățenia intervine atunci când cadavrul din sarcofag a fost supus analizelor. S-a constatat că regele avea vârsta de 40 de ani atunci când a murit. Există o neconcordanță între rezultatul acestor analize și textele mayașe care îl prezintă pe rege ca murind la vârsta de 80 de ani.

vimanasartisticimpression - ARIENII VEDICI, PROPULSIA MERCUR VORTEX PENTRU APARATELE DE ZBOR

Poate că acest rege a plecat de bunăvoie în cosmos sau a fost răpit. Astfel de răpiri pe care zeii le-au făcut sunt consemnate în multe texte antice. Toate aceste descoperiri au șocat lumea științifică și răspunsurile întârzie să vină.

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

To Top