Istorie

ARHIVELE KGB – Documentele secrete arată că Lenin a fost homosexual

Cotidianul bulgar Trud a publicat un articol senzațional despre viața amoroasă a liderului revoluției bolșevice, Vladimir Ilici Lenin. Doctorul în istorie Sokolov a căutat mai mult timp prin arhivele KGB și a găsit documente din care reiese că Lenin a fost homosexual. În baza unor scrisori pe care le-a descoperit, el afirmă că iubitul lui Lenin a fost un important conducător, pe nume Grigore Zinoviev.

Există documente care prezintă faptul că Lenin își petrecea timpul liber cu acest Zinoviev, într-o colibă izolată, unde printre altele înotau, pescuiau, făceau plajă.

Într-o scrisoare care începe cu dragă Vovo, Zinoviev îi scrie lui Lenin despre tristețea sa, despre faptul că nu l-a mai mângâiat nimeni ca el. Îl asigură în continuare că nu s-a atins de vreun bărbat sau femeie, în lipsa sa.
Îl roagă să vină la el, pentru că a pregătit un locaș izolat, bun pentru dragostea lor. În încheiere îi spune că îl sărută pe fundul său marxist, ești un mare jucăuș.

În 1918, Zinoviev, devine mai explicit și îi reproșează legătura cu Nadejda și-i amintește faptul că aceasta i-a surprins în fapt, la Geneva. Nadejda a fost soția lui Lenin. Între cei doi, pentru binele marxismului, a existat un pact prin care ea nu trebuia să divulge nimic.

În 1922, când Lenin era grav bolnav, Nadejda îi scrie lui Zinoviev și îl somează să-l lase în pace cu dorințele sale sexuale. Nadejda continuă, spunând că nerușinarea voastră nu se mai poate răbda. La finele anilor 30, din dispoziţia lui Stalin, Zinoviev este executat, iar scrisorile sunt luate de către KGB.

Printre alți homosexuali celebri îl amintim pe Cezar, despre care se spunea că era bărbatul tuturor femeilor și femeia tuturor bărbaților. Mulți succesori ai lui Cezar, printre care Hadrian și Nero au devenit notorii pentru preferințele lor masculine.
Platon a desprins nu numai tainele filosofiei dar în tinerețe a fost un homosexual activ.

În lucrarea sa Simposium, pentru a exprima cea mai înaltă formă a iubirii, Platon dă numai exemple din relațiile sale homosexuale.
Cultura Greciei Antice a fost marcată de mai multe personalități cu orientări homosexuale, cum ar fi, Virgiliu, Horațiu, Ovidiu.
Despre Mona Lisa se spune că este un autoportret al celebrului autor Leonardo da Vinci. În 1480 el a fost arestat pentru că întreținuse relații sexuale cu un tânăr de 17 ani.

Geniul Renașterii nu a fost căsătorit niciodată, nu a avut copii, dar a trăit până la sfârșitul vieții cu contele Melzi pentru care nutrea o iubire viscerală și arzătoare. Goethe, este posibil ca apetitul său sexual pentru bărbați să fi fost provocat de faptul că în perioada în care a trăit, femeile sufereau de boli venerice.

lenin ARHIVELE KGB - Documentele secrete arată că Lenin a fost homosexual

George Washington, primul președinte al SUA, a nutrit o afecțiune aparte pentru ministrul său de finanțe, Alexander Hamilton.
În tinerețe Abraham Lincoln l-a iubit intens pe Joshua Speed. Și după ce s-a căsătorit a continuat să-i trimită scrisori de dragoste.

loading...
Comments
To Top