Arheologii au descoperit că Primul Război Mondial s-a petrecut în urmă cu peste 13.000 de ani

Istoria umanității este mult mai amplă decât ne-am aștepta și arheologii sunt de părere că au descoperit urmele unui război atomic de anvergură, care s-a petrecut în urmă cu peste 13.000 de ani.

Cărțile de istorie ne învață că Primul Război Mondial a avut loc între anii 1914-1918. După cum putem să ne dăm seama, istoria pe care o știm în prezent este doar o bucățică din ceea ce s-a petrecut pe Terra în ultimii 50.000 de ani sau poate mai mult.

O echipă de arheologi francezi a făcut o descoperire impresionantă, care schimbă perspectiva umanității cu privire la istoria planetei pe care trăim. În urmă cu peste 13.000 de ani, undeva pe malul Nilului, s-a petrecut ceea ce specialiștii numesc un război mondial.

Totul pornește de la descoperirea unui cimitir comun, în care au fost descoperite numeroase schelete umane. O investigație paralelă a oamenilor de știință britanici și americani confirmă teoria arheologilor francezi. În urmă cu peste 13.000 de ani, în acea zonă a avut loc Primul Război Mondial.

Numeroase națiuni din acele vremuri au participat la acest război și conform descoperirilor se crede că motivul principal al declanșării războiului a fost diferența rasială în rândul unor civilizații.

Loading...

Conflagrația a avut loc între popoare care au trăit în zona Mării Mediterane și popoarele sub-sahariene. Diferența majoră dintre aceste civilizații a fost motivul pentru care un război de amploare a fost inițiat.

Cele două culturi, diferite din toate punctele de vedere, au dorit să pună stăpânire pe o zonă bogată în resurse naturale și din acest motiv au ajuns să se întâlnească.

15sahara

Bănuiesc că nu a fost niciun dușman din afară. Acestea erau triburi extrem de feroce și în goana după resurse naturale s-a produs primul război mondial. Nimeni nu a fost cruțat. Au existat printre morți și femei dar și copii. Scheletele descoperite arată un nivel ieșit din comun al violenței cu care s-a desfășurat această luptă fantastică…„, susține Renee Friedman, arheolog american care a participat la descoperire.loading...
S-ar putea să-ți mai placă și