ARHEOLOGIA, O PROVOCARE LA ADRESA EVOLUȚIEI ȘI A RELIGIEI

Un arheolog francez a făcut o descoperire care a făcut senzație în lumea științifică. În apropiere de orașul Cuzco, Peru, a fost descoperită o mână de dimensiuni uriașe.

Descoperirea a fost făcută în ianuarie 2016, într-un sarcofag din deșert. Mâna are trei degete formate din șase falange. Falangele superioare au unghii similare celor umane. Mâna are o particularitate, în sensul că au fost descoperite trei implanturi metalice.

Medicii au estimat că mâna a aparținut unui individ care avea o înălțime de trei metri. Conform specialiștilor, mâna avea o funcționalitate diferită, dat fiind lungimea degetelor care erau mult mai agile.

Nu este prima descoperire arheologică care a suscitat interesul specialiștilor. Cu un an înainte, în Peru, a fost descoperită o mumie cu un craniu imens. Craniul avea fontanela deschisă și doi molari de dimensiuni foarte mari.

Trei antropologi au analizat craniul și au concluzionat că nu aparține unei ființe umane. Mumia nu se aseamănă niciunui grup etnic din lume. Daily Mail a publicat un articol în care susținea că este proba existenței unei civilizații extraterestre care a populat Pământul. Craniul avea o lungime de 50 de centimetri și a surprins lumea științifică.

Cel mai frumos sentiment este dat de mister. Cel care nu a cunoscut acest sentiment are ochii închiși, spunea Einstein. Istoria modernă a fost martora multor descoperiri arheologice uluitoare. Toate acestea ar trebui să ne facă să rescriem istoria și să revizuim convingerile despre trecut.

loading...

Multe dintre aceste artefacte au fost considerate anacronisme sau obiecte inexplicabile. Lumea științifică este selectivă în ceea ce privește aceste descoperiri. Se pare că nu este pregătită pentru astfel de descoperiri și preferă minimalizarea lor sau tăcerea.

download - ARHEOLOGIA, O PROVOCARE LA ADRESA EVOLUȚIEI ȘI A RELIGIEI

Aceste descoperiri nu sunt provocări numai la adresa științei, a evoluției, ci și la adresa religiei.

loading...

S-ar putea să-ți mai placă și Mai multe de la același autor

Lasă un răspuns