ARHEOLOGIA INTERZISĂ. CRANII ALE ZEILOR SAU ALE DIAVOLILOR?

ARHEOLOGIA INTERZISĂ. CRANII ALE ZEILOR SAU ALE DIAVOLILOR?

Unul dintre cele mai controversate artefacte este un craniu descoperit în Danemarca și care în urma analizei cu carbon a fost datat în perioada 1200 î.Hr.

Craniul a fost descoperit în iulie 2007, pe o insulă din Danemarca și a fost examinat de un prestigios institut din Copenhaga. Craniul este de două ori și jumătate mai mare decât un craniu de Homo Sapiens și prezintă orbite extrem de mari.

La polul opus, în anul 2003, în insula Flores din Indonezia a fost descoperit un craniu care a aparținut unei femei cu o înălțime foarte mică. Craniul are o greutate de 250 de grame și prezintă șase cavități care au adăpostit organe senzoriale necunoscute omului.

Sputnik France a publicat de curând un articol despre descoperirea mai multor cranii pe teritoriul Rusiei, pe care autorul articolului le numește cranii ale demonilor sau ale Dumnezeilor. Craniile au fost descoperite în anul 2013, în Munții Caucaz.

Paleontologii care au studiat craniile au declarat că acestea nu au nimic în comun cu Homo Sapiens. Încă din perioada 1935-1945, cercetătorii naziști, membrii organizației Ahnenerbe, au efectuat cercetări în Munții Caucaz, unde au considerat că rasa ariană își are origini.

Mai târziu, cercetările au fost extinse în Tibet, Antarctica și Carpați. Aceștia erau convinși că aceste cranii aparțin unor entități care provin de pe planeta Nibiru.

În anul 1800, în Pennsylvania , au fost descoperite mai multe cranii care aveau extensii asemănătoare cu niște coarne, iar scheletele aveau o lungime de peste 7 metri. Unii cercetători au făcut o paralelă între această descoperire și civilizația Mound Builder, din vremuri preistorice.

Un număr de structuri megalitice au fost atribuite acestei civilizații mărețe care ne indică existența giganților, a Nephilimilor.

CRANII ALE ZEILOR

În anul 1928, au fost descoperite peste 300 de cranii a căror origine rămâne necunoscută. În urma testelor ADN, a reieșit faptul că au înregistrat mutații imposibil de explicat. Unii cercetători au avansat ideea că ar fi vorba despre o încrucișare între extratereștri și oameni.

Craniile sunt mult mai puternice datorită prezenței unor fibre microscopice neobișnuite, o caracteristică neîntâlnită la craniile umane.

CATEGORIES
Share This
>